fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Što je hladno prešanje?

Hladno prešanje je proces izrade sokova koji zadržava nutritivne benefite voća i povrća. Hladna preša je vrsta sokovnika koji ne razvija toplinu uslijed brzog broja okretaja. Za razliku od klasičnog sokovnika, koji imaju više od 1000 okretaja u minuti, hladna preša ima oko 60 okretaja u minuti. Zašto je to važno? Jer hladno prešani sokovi ne gube vitalna svojstva kao kod klasičnih sokovnika uslijed zagrijavanja tj. u sokovima se nalaze svi nutrijenti, samo bez vlakana tako da se dodatna probava ne opterećuje, a zadržavaju svu kvalitetu kao da ste pojeli svježe voće i povrće.

Zašto piti Juice Box sokiće?

Zato jer su stvarno kvalitetni i hladno prešani! Rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez konzervansa, bez aditiva, bez umjetnih boja ili okusa i bez dodatka vode! Juice Box sokići su uvijek svježi, jer želimo omogućiti svima ono što mi zaista i živimo!

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više
JUICEletter
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!
JUICELETTER
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!