fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Pogledajte sve Juice Box proizvode: hladno prešani sokovi, detox programi, shooteri, superfood smoothiji, milkshakeovi, sirove slastice, prirodni obroci… Svi Juice Box proizvodi su 100% prirodni! Bez dodatka šećera, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez konzervansa i bez dodatka vode. Proizvodi su Clean label što znači da sadrže prirodne, poznate, jednostavne sastojke. Sastojke koje je lako prepoznati, razumjeti i izgovoriti, bez umjetnih sastojaka ili sintetičkih kemikalija. Svi proizvodi su domaći i proizvedeni u Hrvatskoj u Juice Box pogonu gdje ih radimo sa puno ljubavi!

Svjesni smo da plastika ima važnu ulogu u našem životu i proizvodnji hrane, ali također smo svjesni štete koju ona uzrokuje našoj planeti. Zato smo odlučili preuzeti odgovornost i za svaki kilogram plastike koji proizvedemo, zalažemo se da iz okoliša izvadimo istu količinu plastike prije nego što dođe do daljnjeg zagađenja.

Želimo razviti proizvod koji ima dušu, koji će nas ispuniti i dati nam energiju, ali istovremeno biti koristan i ekološki prihvatljiv. Radimo sa najboljim namjerama za ljude i prirodu, i sve što radimo, radimo s ljubavlju. Važnije nam je da je naš proizvod kvalitetan, pošteno rađen i dobar za društvo i prirodu nego da od njega ostvarimo velik profit.

Kao što smo već spomenuli, plastika je nažalost sastavni dio proizvodnje. Drži proizvode svježima i lakši je za upotrebu, za razliku od stakla koji je osjetljivi materijal od plastike . Međutim, mi se trudimo minimizirati svoju uporabu plastike koliko god je to moguće. Istovremeno radimo na pronalaženju održivih alternativa za naše proizvode.

Sve što radimo, radimo s namjerom da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna, kao što su zemlje trećeg svijeta i naša planeta Zemlja. U skladu s našim vrijednostima, naš marketing se temelji na pomoći onima kojima je to potrebno.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više
JUICEletter
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!
JUICELETTER
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!