fbpx

Sirove slastice – savršeni griz za onaj trenutak kada imamo potrebu za nečim slatkim, a željelji bi da to slatko bude zdravije.

Baza svih sirovih slastica je sušeno voće i orašasti plodovi.

Sirove slastice nisu termički obrađivane što znači da nisu niti kuhane niti pečene već su sirove. Svaka sirova slastica ima svoj bazni okus koji ovisi o vrsti sušenog voća. Sve sirove slastice su 100% prirodne, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez konzervansa. Sirove slastice su mali ugrizi puni ljubavi i energije. Prehrana sirovom hranom može imati niz prednosti, uključujući poboljšano zdravlje i pomoć pri gubitaku kilograma.

Prehrana sirovom hranom bogata je voćem, povrćem, orašastim plodovima i mahunarkama, a svi oni su osnovni sastojci zdravije prehrane. Konzumiranje niza ovih namirnica osigurat će obilje vitamina, minerala, zdravih masti i proteina. Vjeruje se da kuhanje uništava neke hranjive tvari, kao što su vitamin B i vitamin C topljivi u vodi, pa konzumacija osigurava bogatiji unos vitamina i minerala.

Konzumiranje orašastih plodova može biti dobro za srce te su dobar izvor proteina. Orašasti plodovi sadrže nezasićene masne kiseline i druge hranjive tvari.  Većina orašastih plodova sadrži: nezasićene masti, omega-3 masne kiseline, vlakna, biljne sterole, tvar koja može pomoći u snižavanju kolesterola, L-arginin – može sniziti krvni tlak, poboljšati kolesterol i poboljšati cjelokupno zdravlje krvnih žila.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.
Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više