fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Briga i ljubav prema sebi dolazi od ulaganja u sebe i kvalitetu svoga života. Ona zaista započinje odlukom, a koju provodimo u nesavršenim trenutcima, čineći ih tako nesavršenim početkom nove, svakim danom malo savršenije, verzije sebe.

Čitav vrt u jednom gutljaju..

Kao i svi Juice Box sokići, IMMUNO+ linija hladno prešanih sokova otkriva nam čitav vrt u jednom gutljaju. I to bez dodatka šećera, aditiva, pojačivača boja i okusa, konzervansa i vode.

Prihvati, obgrli, ispij i zavoli Immuno+

Potraga za savršenim trenutkom, čekanje punog sata ili 1. dana u mjesecu kako bismo krenuli u akciju sugerira da nam promjena i nije toliko prioritetna- Ne razmišljamo dovoljno o posljedicama novih navika koje dolaze s uloženim trudom, dosljednošću u našim odlukama i otpuštanjem naših starih načina i obrazaca.

Što radimo sami sebi kada ne radimo ništa za sebe?

Briga i ljubav prema sebi dolazi od ulaganja u sebe i kvalitetu svoga života. Ona zaista započinje odlukom, a koju provodimo u nesavršenim trenutcima, čineći ih tako nesavršenim početkom nove. Svakim danom malo savršenije, verzije sebe.

Što možemo danas učiniti po pitanju usavršavanja kvalitete života?

Zaista brojne stvari ulaze u listu čimbenika koji utječu na poboljšanje kvalitete naših života, a gotovo svaka ta lista u sebi ima naglašenu važnost pravilne prehrane.

Što za mene znači pravilna prehrana?

Pravilna prehrana je pomalo subjektivna stvar – ona označava adekvatan unos makro- i mikronutrijenata kao i zadovoljenu količinu energije koja je u ravnoteži s našim potrebama i ciljevima. Drugim riječima, ono što je pravilno za jednoga, nije jednako pravilno za drugoga, ali i jedan i drugi trebaju zadovoljiti potrebe svoga organizma kako bi ono optimalno funkcioniralo i kako bismo se u njemu osjećali dobro.

Što za nas po tom pitanju može učiniti IMMUNO+ ?

IMMUNO+ već po nazivu odaje svoj cilj i naum – pomoći nam u gradnji snažnijeg imuniteta putem prirodne hrane, kroz široku paletu boja i okusa, a time i kombinacija isključivo prirodnih sastojaka za koje znamo da bismo ih trebali unositi, a to ipak ne radimo.

Što čini IMMUNO+ jedinstvenim?

IMMUNO+ je jedinstvena, pomno odabrana linija hladno prešanih sokova za koje upotrebljavamo samo svježe, visoko kvalitetne namirnice. Osiguravamo da su zadržani svi vitalni sastojci. Prvim gutljajem garantirano je iskustvo uravnoteženih okusa koji će naše tijelo učiniti zadovoljnim i željnim barem još jednog gutljaja.

Kao i svi Juice Box sokići, IMMUNO+  otkriva nam čitav vrt u malom pakiranju – i to bez dodatka šećera, aditiva, pojačivača boja i okusa, konzervansa i vode, a i nepasterizirani su. Hladnim prešanjem osigurali smo da se ne izgube sva ona vitalna svojstva koja bismo uništili ili umanjili korištenjem klasičnog sokovnika.

No products were found matching your selection.
Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više