Generalni upiti

Za sve generalne upite, kontaktirajte nas na info@juicebox.hr. Provjerite FAQ ukoliko smo već odgovorili na Vaše pitanje tamo!

Sokići

Zanima Vas više o DETOX-u, IMMUNO+, Shooterima ili bilo kojem drugom proizvodu, potražite više informacija na našem webu ili nas kontaktirajte na sokici@juicebox.hr.

Web trgovina

Za sve informacije o kupovini preko web trgovine, za informacije o statusu pošiljka i dostavi, kontaktirate nas na narudzba@juicebox.hr.

Catering & Eventi

Radimo dostavu cateringa i u restoranu na lokaciji Radnička cesta 52, Green gold centar organiziramo razne tipove proslava i događaja praćene sa tematski ukrašenim prostorom. Za sve detalje pitajte nas na event@juicebox.hr.

Karijera

Želite se pridružiti našem timu ili surađivati s nama kao dobavljač ili OPG?
Ako se želite pridružiti našem timu, pročitajte više o uvjetima i opisu radnih mjesta. Popis otvorenih pozicija možete pronaći ovdje.
Ukoliko želite raditi s nama kao naš dobavljač, pošaljite nam email s upitom na ivona.poljak@juicebox.hr.

Veleprodaja & press media

Pošaljite upit na ivona.poljak@juicebox.hr. Za upite u vezi veleprodaje, partnerstva ili medija, te bilo kojom drugom temom vezanom za tisak.

Kontaktirajte nas

    *Polja označena zvjezdicom su obavezna.
    *Popunjavanjem ovog upita suglasan/na sam s obradom mojih osobnih podataka (ime, e-mail, predmet i poruka) u svrhu upita.