DI JE TO kada mi najviše treba?

To smo se pitanje mi davno prestali pitati jer znamo točno gdje je TO sve što nam treba – u bočici od 330ml punoj sreće i vitamina!

A s kime je TO?

TO je u skromnom društvu cikle, kurkume, ananasa, jabuke, naranče i mrkve. Drugim riječima – nije važno DI JE TO, nego TKO te tamo čeka! A čekamo te mi, sa 7. sokićem iz IMMUNO+ linije od 8 hladno prešanih sokova.

Ovaj bombastičan napitak daje nekoliko dimenzija okusa te nas pokreće i vodi u novi, bolji dan.

Uz snažne okuse cikle, mrkve i kurkume, dodali smo i kraljevsko voće ananas, jabuku i naranču. Sklad ove kombinacije okusa svidjet će se čak i onima koji svoje povrće ne vole ispijati, a nutritivan profil osvojit će svakog tko barem malo vodi računa o kvaliteti svoga života.

Jedna šalica svježe cikle osigurava 58,5 kcal od kojih je 13 g ugljikohidrata, uključujući 9,19 g šećera i 3,81 g vlakana.

CIKLA

Jedna šalica svježe cikle osigurava 58,5 kcal od kojih je 13 g ugljikohidrata, uključujući 9,19 g šećera i 3,81 g vlakana. Cikla također sadrži brojne vitamine i minerale od kojih se ističu Vitamin C, vitamin A, folna kiselina, magnezij, fosfor i manje količine kalcija, željeza, tiamina, ribolfavina, vitamina B6, bakra i selena. Zeleno, lisnato povrće poput vrhova cikle također osigurava i visoku razinu prehrambenih nitrata.

A više zanimljivih informacija o cikli pročitajte u sklopu bloga LAKA CRVENA klikom ovdje.

 

 

KURKUMA

Kurkuma, biljka je iz porodice đumbira, a čija se rizoma (podzemna stabljika) koristi kao kulinarski začin i tradicionalna medicina. Njena zlatno žuta boja danas daje svoj potpis mnogim jelima, a više o kurkumi kroz povijest možete pročitati u sklopu bloga C+ klikom ovdje.

Cikla i kurkuma oplemenjuju ovaj napitak svojim bojama i naravi, ali ne vladaju okusom.

Okusite što mislimo pod time doslakom u Juice Box ili će Juice Box doći Vama dostavom koju možete naručiti klikom ovdje.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml:

Energija: 200,8 kJ / 48 kcal
Masti: 0,2 g
(od kojih zasićene masne kiseline: 0,0 g)
Ugljikohidrati: 11,3 g
(od kojih šećeri: 8,6 g)
Bjelančevine: 0,6 g
Sol: 0 g

Veselimo se Vašem dolasku i feedbacku! Uživajte u ostatku dana!

Do čitanja, Juice Box i Vaša Ana žele Vam sunčan i ugodan ostatak dana!

tekst: Ana Jagarinec, studentica nutricionizma