Svojom unikatnom i tradicionalnom recepturom proizvodi obiteljskog imanja Kapronca poznati su po prestižnoj nagradi za hranu “Great Taste”. Tri godine za redom receptura sirupa bogata okusima bazge, maline i mente proizvoda prepoznata je na internacionalnoj razini te je Hrvatska dobila prvog nagrađenog Great Taste proizvođača. Okusom podsjećaju na sokove kakve su naše bake znale raditi, koji bi s užitkom popili svaki put kada bi došli kod naših najdražih.

Bazga

Bogat cvjetni okus i miris učinit će da se osjećate kao da ste neposredno uz procvjetano stablo bazge. Kapronca bazga dobiva se potapanjem samo najsvježijih cvjetova bazge. Savršeno se kombinira s negaziranom i gaziranom vodom te bijelim ili pjenušavim vinom. Morate probati Hugo koktel čiji se recept nalazi na boci. Zimi, za unikatni okus, ga možete napraviti s vrućom i cimetom. 

Malina

Voćni, nježnog okusa, suptilno slatkog raskošne duboko crvene boje. Kapronca malina dobiva se hladnim prešanjem aromatičnih malina koje daju prepoznatljivu slatko-kiselu punoću okusa. Pomiješajte ga s negaziranom ili gaziranom vodom. Možete ga koristiti kao preljev za sladoled ili tortu. Za zanimljivo iznenađenje okusa možete ga dodati u mnoge klasične koktele.

Menta

Kontrast nevjerojatno osvježavajućeg, ali pomalo slatkastog okusa savršen je za ljetne dane i noći. uistinu je okrepljujuće. Kapronca menta dobiva se samo od najsvježijih listova dvije sorte mente koje zajedno daju ovaj posebno bogat okusa. Izvrsno se kombinira s negaziranom i gaziranom vodom te bijelim vinom ili pjenušcem. Menta daje Mojito koktelu izrazitu svježinu. Možete ga također dodati u Hugo koktel za svježinu. Ako ga dodate u vruću vodu jednostavno ćete dobiti neodoljiv čaj od mente.

Probajte ove unikatne sirupe, od kojih se mogu napraviti i jednostavni neodoljivi kokteli, u Juice Box dućanima i online trgovini.

Tekst i fotografije preuzete sa službene stranice proizvođača: https://www.imanjekapronca.hr/