Tko je prva zvijezda naše linije od 8 hladno prešanih sokova?
IMMUNO+ linija hladno prešanih sokova započinje DOBRIM JUTROM kao i svaki dobar dan.
DOBRO JUTRO i dobar dan. Narančasta boja krasi sadržaj ove bočice koju s užitkom prazniš.
Sokić koji čine Naranča i Grejp kao sestre prezimena Citrus, Mrkva da malo zasladi i Đumbir da se osjeti tko, iako malen, vlada situacijom.

DOBRO JUTRO i dobar dan.
Narančasta boja krasi sadržaj ove bočice koju s užitkom prazniš.

Savršeno jutro je onda kada imaš vremena za sve, doručak uz zvuk najdražeg izvođača ili divne tišine, šalicu toplog napitka i lagan tempo kojim ulaziš u nov dan. Doduše, dani i jutra su ponekad zaista nepredvidivi – budilica ne zazvoni, budilicu ne čujemo, budilicu čujemo i poželimo da nismo ili budilicu nakon prvog zvuka ugasimo kao da se ništa nije dogodilo… Po tom jutru poznajemo dan (narodna poslovica zaista govori istinu).

Ustala sam na lijevu nogu bijeg je od rasprave ili bilo kojeg oblika razgovora, isprika za neadekvatnu socjialnu interakciju ili loš dan na poslu, a Ne diraj me, nisam još jela zvuči jednako kritično kao i kad kažemo da nismo popili svoju prvu jutarnju kavu – držanje distance svakako je preporučljivo.

Kako da si popravimo jutro koje sam skoro pa izgubili jer sve što nam ostaje je obući se i dati petama vjetra?

Vođeni time, kreirali smo prvi sok u našoj liniji od 8 hladno prešanih sokova i nazvali ga onim riječima koje bismo svako jutro htjeli sami sebi reći – i zaista to misliti:  DOBRO JUTRO.

DOBRO JUTRO predstavlja početak, a ne označava ponedjeljak niti 1. dan u mjesecu. Ono je doza koja u svakom trenutku pruža istu stvar – savršen sklad okusa svježe naranče, grejpa, mrkve i đumbira te njihovih nutritivnih vrlina upakiranih u bočici, a sve s ciljem da nam jutro i dan zaista budu dobri.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml:

Energija: 189,1 kJ / 45,2 kcal
Masti: 0,2 g
(od kojih zasićene masne kiseline: 0,0 g)
Ugljikohidrati: 10,5 g
(od kojih šećeri: 7,4 g)
Bjelančevine: 0,8 g
Sol: 0 g

DOBRO JUTRO i njegov jedinstven okus možete isprobati u bilo kojem Juice Boxu i na našem webu, a do tada Vam želimo sunčann i narančast ostatak dana!

A koje su to vrline koje posjeduje naše DOBRO JUTRO?

Naranča

Primamljiva na prvi pogled i okus, naranča je puno više od onoga što od nje dobijemo na prvu. Vitamin C je njena dobro poznata vrlina, čiju preporučenu dnevnu vrijednost možemo lako ostvariti konzumirajući 1-2 naranče. Također, dobar je izvor tiamina (vitamina B1), folata (vitamina B9) i kalija, likopena te beta-karotena.

Grejp

Na prvu sličan prethodno predstavljenoj naranči, ovaj citrus okusom se ipak razlikuje. Ipak, vitamin C i vitamin A najjači su aduti ovog slatko-kiselog i sočnog voća.

Mrkva

Dugačka ili kratka, mršava ili debela, ravna ili grbava – uvijek ju jednako volimo. Kraljica povrća s razlogom nosi ovu titulu – osim što je bogata antioksidansima, vitaminima i vlaknima, izvor je i beta-karotena, ”prirodnog suncobrana” koji je po svojoj funkciji biljni pigment i provitamin vitamina A. Mrkva je također dobar izvor tiamina, nijacina (vitamina B3), vitamina B6, folata i mangana te vitamina A, C, K i kalija.

Đumbir

Onaj kojeg ćemo pamtiti i nakon ispijanja bočice DOBROG JUTRA. Đumbir svojim okusom daje karakter svemu što dotakne, a mi ga volimo jer nam svojim vrlinama koristi i na mikro razini. Ova vatrena namirnica jedinstven je spoj minerala poput magnezija, kalija, bakra i mangana te fitokemikalija kao što su gingerol, oleoresin i zingeron. Moderna znanstvena istraživanja otkrila su da ovaj korijen posjeduje antioksidacijske učinke, sposobnost inhibicije upalnih spojeva te izravne protuupalne učinke.

 

tekst: Ana Jagarinec, studentica nutricionizma