fbpx

Beauty DETOX

Beauty detox je jedan od popularnijih načina za poboljšanje zdravlja i ljepote. Koncept se temelji na ideji da se prehranom i drugim načinima života mogu ukloniti toksini iz tijela, što zauzvrat poboljšava i vanjski izgled.

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Opis:

Beauty detox može pomoći u poboljšanju kože i smanjenju akni. Sastojci poput antioksidanata i vitamina C mogu pomoći u smanjenju upale, što se često povezuje s aknama. Beauty detox također može pomoći u hidrataciji kože, što može poboljšati njezin izgled i teksturu. Također može pomoći u poboljšanju probave i smanjenju nadutosti te u smanjenju stresa i poboljšanju raspoloženja. Beauty detox može pomoći u jačanju imunološkog sustava. Sastojci poput vitamina C i E te antioksidanata mogu pomoći u zaštiti tijela od štetnih utjecaja okoline i poticanju rasta zdravih stanica.

DETOX ili detoksikacija ili čišćenje hladno prešanim sokićima je post s ciljem uklanjanja štetnih toksina iz tijela. Tijekom posta konzumirate samo hladno prešane sokiće i/ili juhe posebno namijenjene za detoksikaciju. Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće.  Saznajte više o DETOX-u ovdje. 

Beauty DETOX paket uključuje 8 hladno prešanih sokova 330 ml:

  1. Laka crvena
  2. Zelena snaga
  3. Proljetno jutro
  4. Potento
  5. Čudotvorac
  6. Di je to
  7. C+
  8. Slatkih 16

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne rijednosti klikom na naziv željenog soka.

Kako odabrati pravi paket?

1-dnevni paket namijenjen je za sve koji se prvi put odlučuju na program čišćenja hladno prešanim sokićima i one koji su već bili na dužem programu te žele održavati zdraviji način života i jednom tjedno restartati svoj probavni sustav.

3-dnevni paket za restart tijela i probavnog sistema. Tijelo će početi raditi svoj primarni posao, rješavanje štetnih toksina i stvaranje energije, neće trošiti više energiju na probavu teške hrane, rafiniranog šećera i sl.

5-dnevni paket čišćenja hladno prešanim sokićima za one koji su već dobro upoznati s programom i koji svojem tijelu žele pružiti duboko čišćenje i restart.

7-dnevni paket za maksimalan učinak čišćenja za one spremne na dubinsku promjenu.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više