fbpx

Booster+

DOBRO JUTRO, DAN POSLIJE! Kada spavamo ZIMSKI SAN, a najrađe bi ispijali TROPSKU MENTU u TROPICU. Nabaci jednog SMJEŠKA, čekaj PROLJETNO JUTRO i ostani ZAUVIJEK MLAD uz DETOX Booster+!

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Opis:

Booster+ paket hladno prešanih sokića je za one kojma treba instantni boost energije. Ovaj program kombinira svježe iscijeđene sokove od raznih voća i povrća kako bi se stvorio bogat izvor hranjivih tvari koji će vam pomoći očistiti vaše tijelo od toksina i vratiti mu prirodnu ravnotežu. Ovaj program nije samo zdraviji, već je i ukusan, što znači da ćete uživati u svakom gutljaju! Bez obzira jeste li novi u svijetu detoksikacije ili ste već iskusni, ovaj program je savršen za osvježenje i čišćenje vašeg tijela na prirodan i učinkovit način.

DETOX ili detoksikacija ili čišćenje hladno prešanim sokićima je post s ciljem uklanjanja štetnih toksina iz tijela. Tijekom posta konzumirate samo hladno prešane sokiće i/ili juhe posebno namijenjene za detoksikaciju. Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće.  Saznajte više o DETOX-u ovdje. 

Booster+ paket uključuje 8 hladno prešanih sokova:

  1. Dobro jutro
  2. Dan poslije
  3. Zimski san
  4. Tropska menta
  5. Tropico
  6. Smješko
  7. Proljetno jutro
  8. Zauvijek mlad

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne vrijednosti klikom na naziv željenog soka.

Kako odabrati pravi paket?

1-dnevni paket namijenjen je za sve koji se prvi put odlučuju na program čišćenja hladno prešanim sokićima i one koji su već bili na dužem programu te žele održavati zdraviji način života i jednom tjedno restartati svoj probavni sustav.

3-dnevni paket za restart tijela i probavnog sistema. Tijelo će početi raditi svoj primarni posao, rješavanje štetnih toksina i stvaranje energije, neće trošiti više energiju na probavu teške hrane, rafiniranog šećera i sl.

5-dnevni paket čišćenja hladno prešanim sokićima za one koji su već dobro upoznati s programom i koji svojem tijelu žele pružiti duboko čišćenje i restart.

7-dnevni paket za maksimalan učinak čišćenja za one spremne na dubinsku promjenu.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više