Nema na zalihi
SOL ZA PERILICU POSUĐA 1 KG 32,00 kn
JOGURT BLAGI AKTIV BIO 150G 5,50 kn

DETERDŽENT ZA PRANJE TAMNOG RUBLJA, BIO 750ML

Nema na zalihi

Šifra proizvoda:4019555705328

49,00 kn

U cijenu je uključen PDV

Nema na zalihi

AlmaWin deterdžent za tamnu i crnu boju posebno je nježan za vlakna i boje. Crna ostaje duboko crna – bez blijeđenja ili ostataka deterdženta na rublju. Daje limunsko-svježi miris verbene. U novoj boci izrađenoj od preko 95% reciklirane plastike.

Recept s ekstraktom sapunastog oraščića ne sadrži nikakve enzime i bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. Deterdžent je veganski, ekološki certificiran od strane tvrtke Ecogarantie i uspješno dermatološki ispitan. To jamči dobru podnošljivost kože.

Sastojci
<5% neionskih tenzida (šećerne tenzije), anionske tenzije (ekstrakt sapuna orašastih plodova, biljni masni alkohol sulfati), sapun (biljni uljni sapun *), mirisi (esencijalna ulja, verbena i eukaliptus *), limonen, citral, geraniol, linalool, citronelol. Ostali sastojci: voda, natrijeva sol limunske kiseline, etanol, mliječna kiselina, polisaharid, proteini pšenice, limunska kiselina. 100% sastojaka je prirodnog podrijetla
* iz organskog uzgoja.

Upute za korištenje
Doziranje: Doziranje prema zaprljanosti i tvrdoći vode (točna doza navedena je na naljepnici na poleđini). Primjena: Može se koristiti i u perilici rublja i za ručno pranje. Preporučujemo da odaberete program pranja osjetljivih proizvoda na perilici rublja. Može se koristiti na temperaturama između 20 ° C i 60 ° C. Obratite pažnju na upute za njegu proizvođača tekstila. Nije prikladno za vunu i svilu.

Ostale napomene: Da biste zaštitili okoliš, perilicu koristite samo kad je puna, radije perite na niskoj temperaturi nego na visokoj, te slijedite upute za doziranje.

Proizvođač: AlmaWin cleaning concentrate GmbH, Talstrasse 2, D-73650 Winterbach.
Stavlja na tržište RH: Garden City d.o.o., Radnička 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Zemlja podrijetla: Njemačka.

Povratak na vrh