Naš izbor
DETOX jednodnevni veliki 199,00 kn
DETOX petodnevni veliki 1.099,00 kn

DETOX trodnevni veliki

Na zalihi

599,00 kn

U cijenu je uključen PDVTrodnevni detox program s 8 komada hladno prešanih sokića od čega je svaki 500 ml 🥤 Tijekom ovog detox programa ukupno konzumirate 24 sokića.

Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće i još uz to su HPP! 🥭🍓🍋🍏🍊🍐
Zašto je detox koristan?
🌿 Podizanje i jačanje imuniteta
🌿 Povećanje energije
🌿 Čišćenje tijela od šetnih tvari
🌿 Odmor probavnog sustava od vlakana i krute hrane
🌿 Poboljšanje rada organizma
🌿 Smanjenje osjećaja nadutosti
🌿 Hidratacija tijela i poboljšanje tena
🌿 Balansiranje pH tijela
🌿 Povećana koncentracija
🌿 Mršavljenje – Možete, a i ne morate. Cilj programa nije izgubiti na kilaži već očistiti tijelo od štetnih tvari te se pripremiti možda za novi početak i riješiti se nekih loših navika
💚Zašto su hladno prešani sokići bolji od ostalih?💚
Jer su cijeđeni u sokovnicima koji ne razvijaju toplinu uslijed brzog broja okretaja. Za razliku od klasičnog sokovnika, koji imaju više od 1000 okretaja u minuti, hladna preša ima oko 60 okretaja u minuti. Zašto je to važno? Jer hladno prešani sokovi ne gube vitalna svojstva kao kod klasičnih sokovnika uslijed zagrijavanja tj. u sokovima se nalaze svi nutrijenti, samo bez vlakana tako da se dodatna probava ne opterećuje, a zadržavaju svu kvalitetu kao da ste pojeli svježe voće i povrće.

Svaki program prilagođavamo Vašim potrebama.

Više o dostupnim DETOX programima 

Napomena: Dostava DETOX paketa se vrši sljedeći dan od dana narudžbe kako biste od jutra mogli početi pratiti DETOX program. Dostava moguća samo na području Zagreba.

Povratak na vrh