fbpx

Di je to

“Di je to” je sok koji ne samo da će vas osvježiti i nahraniti, već će vam pružiti i malo avanture u svakom gutljaju! Kada popijete ovaj sok, osjetit ćete kako vas njegove raznolike i ukusne namirnice vode na neku tajanstvenu lokaciju, kao da se pitate: “Di je to?” Svaki gutljaj ovog soka je poput otkrivanja novog mjesta, novog okusa i novih osjećaja. Dakle, ako želite malo uzbuđenja u svom životu i željni ste okusa voćne avanture, ne tražite dalje – “Di je to” je odgovor na vaša pitanja!

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode.

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Nutritivna vrijednost i sastav:

Nutritivne vrijednosti na 100g proizvoda: Količina
Energetska vrijednost
200/47 kJ/kcal
Masti <0,5g
od kojih zasićene masne kiseline <0,01g
Ugljikohidrati 12,18g
od kojih šećeri 9,63g
Bjelančevine <0,01g
Sol <0,01g




    • Cikla100%

    • Kurkuma30%

    • Mrkva70%

    • Ananas90%

    • Naranča60%

    • Jabuka50%


DI JE TO kada mi najviše treba?

To smo se pitanje mi davno prestali pitati jer znamo točno gdje je TO sve što nam treba – u bočici od 330ml punoj sreće i vitamina!

A s kime je TO?

TO je u skromnom društvu cikle, kurkume, ananasa, jabuke, naranče i mrkve. Drugim riječima – nije važno DI JE TO, nego TKO te tamo čeka! A čekamo te mi,  sa hladno prešanim sokićem! Ovaj bombastičan napitak daje nekoliko dimenzija okusa te nas pokreće i vodi u novi, bolji dan.

Uz snažne okuse cikle, mrkve i kurkume, dodali smo i kraljevsko voće ananas, jabuku i naranču. Sklad ove kombinacije okusa svidjet će se čak i onima koji svoje povrće ne vole ispijati, a nutritivan profil osvojit će svakog tko barem malo vodi računa o kvaliteti svoga života.

Jedna šalica svježe cikle osigurava 58,5 kcal od kojih je 13 g ugljikohidrata, uključujući 9,19 g šećera i 3,81 g vlakana.

CIKLA

Jedna šalica svježe cikle osigurava 58,5 kcal od kojih je 13 g ugljikohidrata, uključujući 9,19 g šećera i 3,81 g vlakana. Cikla također sadrži brojne vitamine i minerale od kojih se ističu Vitamin C, vitamin A, folna kiselina, magnezij, fosfor i manje količine kalcija, željeza, tiamina, ribolfavina, vitamina B6, bakra i selena. Zeleno, lisnato povrće poput vrhova cikle također osigurava i visoku razinu prehrambenih nitrata.

KURKUMA

Kurkuma, biljka je iz porodice đumbira, a čija se rizoma (podzemna stabljika) koristi kao kulinarski začin i tradicionalna medicina. Njena zlatno žuta boja danas daje svoj potpis mnogim jelima. Kurkuma ima mnoge prednosti za zdravlje, uključujući protuupalna svojstva, poboljšanje funkcije mozga te pomoć u prevenciji i liječenju bolesti.

Prisutni spojevi u kurkumi mogu smanjiti upalu u tijelu i pomoći u ublažavanju simptoma povezanih s upalnim bolestima poput artritisa i sindroma iritabilnog crijeva. Također je dokazano da kurkumin, aktivni sastojak u kurkumi, ima neuroprotektivna svojstva koja mogu pomoći u poboljšanju funkcije mozga i smanjenju rizika od neurodegenerativnih bolesti poput Alzheimerove bolesti.

MRKVA

Dugačka ili kratka, mršava ili debela, ravna ili grbava – uvijek ju jednako volimo. Kraljica povrća s razlogom nosi ovu titulu – osim što je bogata antioksidansima, vitaminima i vlaknima, izvor je i beta-karotena, ”prirodnog suncobrana” koji je po svojoj funkciji biljni pigment i provitamin vitamina A. Mrkva je također dobar izvor tiamina, nijacina (vitamina B3), vitamina B6, folata i mangana te vitamina A, C, K i kalija.

ANANAS

Nije put u trope, ali je tropski ananas – žuto čudo koje je Christopher Columbus donio natrag u Europu nakon ekspedicije u Južnu Ameriku. Ananas je tada postao poznat kao ekstravagantno i egzotično voće koje se poslužuje samo na raskošnim gozbama.

Međutim, ananas je sada uobičajeno voće u kojem uživamo u svježem, sušenom ili pak hladno prešanom obliku – baš kao u ovom sokiću. On nije cijenjen samo zbog svog slatkog okusa, već se stoljećima koristi i za liječenje probavnih problema i upala.

Jedna šalica komada svježeg ananasa sadrži otprilike 82 kcal i 131% preporučenog dnevnog unosa vitamina C, 2% vitamina A, 2% kalcija i 3% željeza.

Ananas je također izvor važnih vitamina i minerala, uključujući tijamin, riboflavin, vitamin B6, folnu kiselinu (vitamin B9), pantotensku kiselinu (vitamin B5), magnezij, mangan, kalij, beta-karoten te druge antioksidanse.

Također u svom sastavu ima bromelain, proteolitički enzim koji u kombinaciji s vitaminom C pomaže u razgradnji bjelančevina, a koji se sastoji od probavnih enzima – cistein proteinaza. Bromelain je prisutan u svim dijelovima biljke, a ekstrahira se iz stabljike i kore ananasa gdje je prisutan u najvećoj koncentraciji.

Iako je u početku bilo smatrano da bromelain ima pozitivan učinak samo na probavni sustav, daljnja istraživanja dokazala su njegova protuupalna i antikoagulacijska svojstva.

NARANČA

Primamljiva na prvi pogled i okus, naranča je puno više od onoga što od nje dobijemo na prvu. Vitamin C je njena dobro poznata vrlina, čiju preporučenu dnevnu vrijednost možemo lako ostvariti konzumirajući 1-2 naranče.

Također, dobar je izvor tiamina (vitamina B1), folata (vitamina B9) i kalija, likopena te beta-karotena. Naranča također sadrži hesperidin, antioksidans koji se nalazi u kori, a koji može pomoći u smanjenju upala u tijelu i poboljšanju zdravlja mozga.

*Slike su reprezentativnog karaktera.
Hladno prešano.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na +4°C.
Zemlja podrijetla: Hrvatska.
Proizvodi i stavlja na tržište: Garden city d.o.o., Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Možda Vam se još svidi:

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više