fbpx

Hydrate DETOX

Osjećaj se sjajno iznutra i izvana! Hidratizacija i detoksikacija tijela su dva važna procesa koji igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja. Kada tijelo nije dovoljno hidratizirano, to može dovesti do umora, dehidracije, konstipacije i drugih problema. S druge strane, tijelo se kontinuirano susreće s toksinima iz okoliša i hrane, što može dovesti do nakupljanja štetnih tvari u tijelu.

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Opis:

Hydrate DETOX je paket koji Kombinira hidrataciju i detoksikaciju što je izvrsna strategija za poboljšanje osjećaja. Kada je tijelo hidratizirano te dobije dovoljno vode, može bolje uklanjati toksine kroz mokraću i znojenje. To također može pomoći u poboljšanju funkcije bubrega, jetre i drugih organa koji su uključeni u proces detoksikacije.

Hydrate Detox može biti koristan alat u procesu mršavljenja jer sadrži prirodne sastojke te ne zahtjeva unos krute hrane. Sastojci napitaka mogu pomoći u povećanju energije. To je važno jer kada se osjećamo umorno, teško nam je baviti se svakodnevnim aktivnostima. Hydratize Detox može pomoći u poboljšanju razine energije i povećati našu sposobnost da se nosimo sa stresom i izazovima svakodnevnog života.

DETOX ili detoksikacija ili čišćenje hladno prešanim sokićima je post s ciljem uklanjanja štetnih toksina iz tijela. Tijekom posta konzumirate samo hladno prešane sokiće i/ili juhe posebno namijenjene za detoksikaciju. Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće.  Saznajte više o DETOX-u ovdje. 

Hydrate DETOX paket uključuje 7 hladno prešanih sokova 330 ml i 3 vode s okusom 500 ml:

  1. Kurkumnada
  2. Zauvijek mlad
  3. Dobro jutro
  4. Di je to
  5. Carbon
  6. C+
  7. Limunada
  8. Svježi dan
  9. Slatkih 16
  10. Proljetno jutro

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne vrijednosti u Hydrate detox paketu klikom na naziv željenog soka.

Kako odabrati pravi paket?

1-dnevni paket namijenjen je za sve koji se prvi put odlučuju na program čišćenja hladno prešanim sokićima i one koji su već bili na dužem programu te žele održavati zdraviji način života i jednom tjedno restartati svoj probavni sustav.

3-dnevni paket za restart tijela i probavnog sistema. Tijelo će početi raditi svoj primarni posao, rješavanje štetnih toksina i stvaranje energije, neće trošiti više energiju na probavu teške hrane, rafiniranog šećera i sl.

5-dnevni paket čišćenja hladno prešanim sokićima za one koji su već dobro upoznati s programom i koji svojem tijelu žele pružiti duboko čišćenje i restart.

7-dnevni paket za maksimalan učinak čišćenja za one spremne na dubinsku promjenu.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više