fbpx

Lifter

Lifter je kao mini vrt u boci! Sa svježim okusom cikle, celera i naranče, ova smjesa će vas podići u zrak i pomoći da ostanete energizirani cijeli dan. Cikla će vas napuniti kao super-šampiona, a celer će vam pomoći da budete laganiji od pera. Naranča će dati vašem tijelu puno dobre energije i osjećaj svježine poput vjetra u kosi. Ukratko, Lifter će vam dati svu snagu koja vam je potrebna da biste bili najbolji verzija sebe.

Juice Box hladno prešani shooteri rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Sastav:    • Cikla60%

    • Celer100%

    • Naranča80%

Lifter je shooter koji sadrži kombinaciju cikle, celera i naranče koja ima upečatljiv, osvježavajući okus i bogatstvo hranjivih tvari. Cikla je bogata antioksidansima i nitratima, koji pomažu u smanjenju upala i poboljšanju cirkulacije krvi, dok celer sadrži vlakna, vitamine i minerale koji pomažu probavnom sustavu i srcu. Naranča je bogat izvor vitamina C, koji pomaže u održavanju imunološkog sustava i zaštiti od slobodnih radikala.

CIKLA

Kada jedemo biljnu hranu, mnogi fitonutrijenti s pigmentima koji djeluju kao antioksidansi u vašem tijelu (poput likopena i beta-karotena) apsorbiraju se u krvotok i kupaju naše organe, tkiva i stanice. Drugim riječima, pigmenti iz cikle apsorbiraju se u crijevima, a zatim putuju u krvotok, gdje cirkuliraju cijelim tijelom, dok ih na kraju ne filtriraju bubrezi. Tijekom ovog putovanja kroz tijelo, čak i krv postaje ružičasta!

Cikla je bogata prirodnim nitratima koje naše tijelo može pretvoriti u dušični oksid. Ovaj postupak objašnjava zašto su istraživači uspjeli pokazati dobrovoljni pad sistolnog krvnog tlaka kroz deset točaka tijekom nekoliko sati nakon konzumiranja soka od cikle, a taj je učinak trajao cijeli dan.

Nitrati ne samo da pomažu u isporuci oksigenirane krvi u mišiće pomažući proširiti arterije, nego i  omogućuju samome tijelu da izvuče više energije iz tog kisika – nešto što prije nije bilo moguće.

Otkriveno je da je mala količina soka od cikle omogućila slobodnim roniocima da zadrže dah čak pola minute duže nego inače.

Na primjer, otkriveno je da je mala količina soka od cikle omogućila slobodnim roniocima da zadrže dah čak pola minute duže nego inače.
Također, nakon ispijanja soka od cikle, biciklisti su mogli nastupiti na istom nivou intenziteta uz istovremeno konzumiranje oko 20 posto manje kisika od
placebo skupine.
Dakle, skupina koja je pila sok od cikle pokazala je veću izdržljivost dok je koristila manje kisika!

Ukratko, sok od cikle napravio je proizvodnju energije tijela biciklista znatno efikasnijom. Nikada do sada nije pokazano da lijekovi, steroidi, dodaci ili intervencije rade ono što može napraviti sok od cikle, a taj učinak možemo dobiti naravno i od cijele cikle.

Jedna šalica svježe cikle osigurava 58,5 kcal od kojih je 13 g ugljikohidrata, uključujući 9,19 g šećera i 3,81 g vlakana. Cikla također sadrži brojne vitamine i minerale od kojih se ističu Vitamin C, vitamin A, folna kiselina, magnezij, fosfor i manje količine kalcija, željeza, tiamina, ribolfavina, vitamina B6, bakra i selena. Zeleno, lisnato povrće poput vrhova cikle također osigurava i visoku razinu prehrambenih nitrata.

CELER

Konzumacija celera, bogatog vodom, s drugim povrćem smanjuje energetsku gustoću drugih sastojaka što potiče gubitak kilograma. Celer sadrži protuupalne i antioksidativne spojeve te pospješuje probavu. On sadrži od prilike 10 kalorija po stabljici, celer je poznat po tome što se smatra niskokaloričnom hranom te ima nizak glikemijski indeks što znači da ima učinak na stabilizaciju šećera u krvi. On sadrži vitamin A, K i C, flavonoide, beta karoten, vodu (oko 95%), minerale kalij, natrij, folat.

NARANČA

Primamljiva na prvi pogled i okus, naranča je puno više od onoga što od nje dobijemo na prvu kao i Lifter. Vitamin C je njena dobro poznata vrlina, čiju preporučenu dnevnu vrijednost možemo lako ostvariti konzumirajući 1-2 naranče. Također, dobar je izvor tiamina (vitamina B1), folata (vitamina B9) i kalija, likopena te beta-karotena. Naranča također sadrži hesperidin, antioksidans koji se nalazi u kori, a koji može pomoći u smanjenju upala u tijelu i poboljšanju zdravlja mozga.

*Slike su reprezentativnog karaktera.
Hladno prešano.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na +4°C.
Zemlja podrijetla: Hrvatska.
Proizvodi i stavlja na tržište: Garden city d.o.o., Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više