fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Love Me

DETOX paket stvoren za mjesec ljubavi jer, zašto trošiti vrijeme na swipe-anje po dating stranicama kad možete matchati s najvažnijom osobom – sobom! Ovaj paket crvenih hladno prešanih sokova ne samo da će pročistiti vaše tijelo, već će vam pomoći da se ponovno zaljubite u sebe. Umjesto da tražite savršeni match na ekranu, matchajte se s najboljom verzijom sebe uz Love me detoks. Ovaj mjesec ljubavi, neka ljubav počne od unutar vas! Swipe-ajte svoj put do osvježenja i self-love!

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Opis:

Love Me DETOX paket predstavlja sofisticiranu kombinaciju crvenih hladno prešanih sokova, pažljivo osmišljenih za potpuno čišćenje organizma u skladu s ljubavlju prema vlastitom tijelu. Ovaj paket, posebno koncipiran za mjesec ljubavi, naglašava važnost samopomoći i unutarnje ljubavi.

Svaki sok u ovom paketu donosi nutritivnu podršku i čišćenje tijela, potičući osjećaj blagostanja. Love me detoks poziva vas da odbacite površinske tražilice ljubavi i umjesto toga posvetite pažnju dubokom unutarnjem matchu sa sobom, pružajući tijelu i duši osvježenje i ljubav koju zaslužuju.

Bez obzira jeste li novi u svijetu detoksikacije ili ste već iskusni, Love Me je savršen za osvježenje i čišćenje vašeg tijela na prirodan i učinkovit način. Ovaj šareni program hladno prešanim sokovima će očistiti vaš organizam i vratiti mu prirodnu ravnotežu, tako da ćete se osjećati sjajno i spremni za nove izazove!

DETOX ili detoksikacija ili čišćenje hladno prešanim sokićima je post s ciljem uklanjanja štetnih toksina iz tijela. Tijekom posta konzumirate samo hladno prešane sokiće i/ili juhe posebno namijenjene za detoksikaciju. Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće.  Saznajte više o DETOX-u ovdje. 

Love Me DETOX paket uključuje 8 hladno prešanih sokova od 330ml:

  1. Dodir dalmacije
  2. Texas
  3. Proljetno jutro
  4. Laka crvena
  5. Sicilijana
  6. Juice Box
  7. Di je to
  8. Crvena snaga

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne rijednosti klikom na naziv željenog soka.

Kako odabrati pravi paket?

1-dnevni paket namijenjen je za sve koji se prvi put odlučuju na program čišćenja hladno prešanim sokićima i one koji su već bili na dužem programu te žele održavati zdraviji način života i jednom tjedno restartati svoj probavni sustav.

3-dnevni paket za restart tijela i probavnog sistema. Tijelo će početi raditi svoj primarni posao, rješavanje štetnih toksina i stvaranje energije, neće trošiti više energiju na probavu teške hrane, rafiniranog šećera i sl.

5-dnevni paket čišćenja hladno prešanim sokićima za one koji su već dobro upoznati s programom i koji svojem tijelu žele pružiti duboko čišćenje i restart.

7-dnevni paket za maksimalan učinak čišćenja za one spremne na dubinsku promjenu.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više