fbpx

Mamurluk

Pomoć za mamurluk pruža sve potrebne hranjive tvari koje su izgubljene tijekom noći, čineći vas spremnim za novi dan. Zaboravite na mamurluk i uživajte u osjećaju čistoće i svježine koji će vas vratiti u život u tren oka!

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Opis:

Pomoć za mamurluk koja se bazira na hladno prešanim sokovima voća i povrća, đumbiru, batatu i maci može biti izvrsna opcija za one koji traže prirodan i zdrav način da se osjećaju bolje nakon noći prekomjernog konzumiranja alkohola.

Hladno prešani sokovi voća i povrća su bogati hranjivim tvarima poput vitamina, minerala i antioksidansa. Oni mogu pomoći u hidrataciji tijela i nadopuniti tijelo esencijalnim hranjivim tvarima koje su izgubljene tijekom konzumiranja alkohola.

Đumbir je poznat po svojim protuupalnim i antiemetičkim svojstvima, što znači da može pomoći u smanjenju upale i mučnine. Osim toga, đumbir može poboljšati cirkulaciju i probavu, što može pomoći u uklanjanju toksina iz tijela.

Batat je bogat vlaknima, vitaminima i mineralima. Ovo povrće može pomoći u stabilizaciji šećera u krvi, što je važno nakon noći konzumiranja alkohola. Također, batat može pomoći u reguliranju probave i smanjenju nadutosti. Maca je korijen koji se tradicionalno koristi za poboljšanje energije i izdržljivosti. Također može pomoći u smanjenju stresa i poboljšanju raspoloženja, što može biti korisno nakon noći prekomjernog konzumiranja alkohola. Pomoć za mamurluk nije klasnični detox program te s ovim paketom preporučamo unos krute hrane, kao salata ili detox juha.

DETOX ili detoksikacija ili čišćenje hladno prešanim sokićima je post s ciljem uklanjanja štetnih toksina iz tijela. Tijekom posta konzumirate samo hladno prešane sokiće i/ili juhe posebno namijenjene za detoksikaciju. Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće.  Saznajte više o DETOX-u ovdje. 

Mamurluk paket uključuje 8 hladno prešanih sokova 330 ml:

  1. Korjenko
  2. Dan poslije
  3. Slatkih 16
  4. Budilica
  5. Potento

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne rijednosti klikom na naziv željenog soka.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više