fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

New Year New Me DETOX

DETOX koji nam je svima trenutno najpotrebniji. Započnite Novu godinu s DETOX Paketom New Year New Me – osam revitalizirajućih hladno prešanih sokova koji će vam pomoći pri čišćenju organizma od svih toksina koje smo nakupili tijekom blagdana te donjet onaj potreban boost koji nam je potreban da u Novu godinu uđemo svježi i sretni, kako izvana tako i iznutra. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Nakon blagdanske rapsodije, donosimo vam DETOX paket New Year New Me, posebno kreiran kako biste obnovili svoje tijelo i započeli Novu godinu s puno energije i vitalnosti. Čišćenje sokovima omogućuje tijelu odmor probave od složene, krute i prerađene hrane. Naša jetra, bubrezi i debelo crijevo svakodnevno rade kako bi tijelo oslobodili od otpadnih tvari i toksina.
Osobito je važna jetra, organ koji iz konzumirane hrane i pića izvlači otrove te ih razgrađuje u manje štetne tvari te ih uklanja iz organizma. Ako je jetra previše opterećena prerađivanjem štetnih tvari, teško se posvećuje glavnoj funkciji. Glavna funkcija jetre je oslobađanje energije. Zato se nakon konzumacije alkohola osjećamo mamurno, a nakon teške, masne hrane osjećamo umor i tromost.
Detox pomaže kod poboljšanja probave i mršavljenja. Glavni cilj detoxa ne bi trebalo biti isključivo gubljenje na kilaži već pomoć tijelu da se riješi toksina i loših navika te da se pripremi za nove početke.

New Year New Me DETOX paket uključuje osam revitalizirajućih sokova, svaki od njih pruža svojevrsnu detoksikaciju i potporu vašem blagostanju. Paket uključuje 8 hladno prešanih sokova od čega svaki 330ml:

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne rijednosti klikom na naziv željenog soka.

Ovaj DETOX paket ne samo da će vam pomoći eliminirati toksine, već će i pružiti osvježenje i podršku vašem općem blagostanju. Pokrenite svoj put prema vitalnosti u Novoj godini!

Najprodavaniji proizvodi:

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više