Condimento Bianco je ocat (ital. Condimento) koji se proizvodi u provinciji Modena / Sjeverna Italija. Mošt grožđa dobiva se isključivo od bijelog grožđa sorte Trebbiano i ostalih sorti grožđa iz te regije. Zbog svoje jantarne boje posebno je pogodan za lagane preljeve i umake od salate. Blaga aroma i neusporediv okus, koji se osjeti u skladnoj ravnoteži slatko-kiselog, čine Condimento Bianco svestranim octom.
Sastojci
Bijeli vinski ocat *, koncentrirani mošt grožđa *, kuhani mošt grožđa *
* iz kontrolirane organske proizvodnje
Nutritivne vrijednosti na 100 g
Energija kJ / kcal: 424 kJ / 99 kcal
Masti: 0,00g
– od kojih zasićene masne kiseline: 0,00g
Ugljikohidrati: 21,0g
– od kojih šećeri: 19,0g
Dijetalna vlakna: 0,0g
Bjelančevine: 0,20g
Sol: 0,010g
Upute za korištenj i čuvanje
Za salate, hladna i topla jela od povrća, umake, lagane juhe kao i za ribu i meso.
Nakon svake upotrebe dobro zatvoriti.
Proizvođač: Rapunzel Naturkost GmbH, Rapunzelstrasse 1, D-87764 Legau, Njemačka.
Stavlja na tržište RH: Garden City d.o.o., Radnička 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Zemlja podrijetla: Italija.