SIRUP OD RIBIZLA I LIMUNA 0.5L 52,00 kn
SIRUP OD MALINA 0.5L 52,00 kn

OCAT JABUČNI BISTRI 0.5L

Na zalihi

Šifra proizvoda:4018462411063

35,00 kn

U cijenu je uključen PDV

Na zalihi

Za bistri Byodo jabučni ocat koriste se samo fine organske jabuke. Nakon branja, jabučni sok fermentira u ocat na toplim temperaturama. Nakon toga se organski jabučni ocat filtrira samo kako bi zadržao blistavu zlatno-žute boju. Svježeg je i voćnog okusa, pa se stoga izvrsno slaže s chutneyima i krepkim salatama.

Kao i svi Byodo octi, potpuno je prirodan i nije ni zagrijavan ni sumporen. Na taj se način vrijedni enzimi i okusi čuvaju na slasan način. Naoblaka ili naslage na dnu boce, kao i moguće stvaranje pahuljica ne znače gubitak kvalitete. Ali naprotiv! Oni ukazuju na prirodnu metodu proizvodnje ovog organskog proizvoda. Takozvane “octene orašaste plodove” jednostavno se mogu prosijati i ocat se može koristiti normalno.

Neto količina: 0,5L.

Sastojci
Jabučni ocat ekološke proizvodnje – bistri. Sadrži 5% octene kiseline.

Upute za korištenje i čuvanje
Sa svojim svježim, voćnim okusom, bistri ocat jabučnog octa Byodo izvrsno se slaže sa svim vrstama chutneya i hrskavih salata. Ovaj ukusni ocat od sočnih organskih jabuka idealan je i za kiseljenje mesa i povrća. Za osvježavajuće piće ljeti preporučujemo dodati koju kapljicu u čašu hladne vode – pravo osvježenje u vrućim sunčanim danima!
Čuvati na tamnom i hladnom mjestu.

Za više recepata, pogledajte naš blog.

Proizvođač: Byodo Naturkost GmbH, Leisederstraße 2, 84453, Mühldorf, Njemačka.
Stavlja na tržište RH: Garden City d.o.o., Radnička 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Zemlja podrijetla: Italija.

Povratak na vrh