Smjesa za pečenje rižinog kruha s integralnim rižinim brašnom. Kruh bez glutena pecite sami u letu. Bez “dizanja” tijesta! S brzim kruhom Bauckhof Backing Mixture možete dobiti prhki, svježi kruh bez glutena u samo 60 minuta. Smjesi dodate samo 500 ml vode: miješajte 2 minute, pustite da se diže 0 minuta, pecite 58 minuta. Gotovo! Sa sjemenkama, bez glutena.
Sastojci
Rižino brašno iz cjelovitog zrna * 39%, kukuruzni škrob *, kukuruzno brašno *, prah od kvinoje * (kvinojino brašno *, rižino brašno *, starter kulture), sjemenke suncokreta *, lanene sjemenke*, zgušnjivač: guma rogača *, SEZAM *, morska sol, prašak za pecivo (sredstvo za podizanje tijesta: natrijev hidrogenkarbonat, regulator kiselosti: kukuruzni škrob *), zgušnjivač: ksantan guma
Sadrži sljedeće alergenske sastojke: sezam
* kontrolirani organski uzgoj
Nutritivne vrijednosti na 100 g
Energija kJ / kcal: 1526 kJ / 362 kcal
Mast: 6.7g
Zasićene masne kiseline: 0,9g
Ugljikohidrati: 64g
od toga šećeri: 0,7g
Dijetalna vlakna: 6.1g
Protein: 7.8g
Sol: 2.3g
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.