Pšenični špageti s kvinojom i rajčicom, jedinstvenog okusa i arome idealni su za ukusno, šaroliko jelo. Spaghetti quinoa rajčica izrađuju se u Francuskoj u našim tvornicama. Već mirisni, mogu se jesti takvi kakvi jesu, ili jednostavno upotrijebite kapljicu maslinovog ulja ili žlicu maslaca.
Sastojci
Durum pšenica *(88%), quinoa * (10%), rajčica *(6%), češnjak *
* iz kontroliranog organskog uzgoja
Sadrži GLUTEN, može sadržavati tragove jaja.
Nutritivne vrijednosti na 100 g
Energija kJ / kcal: 1512 kJ / 357 kcal
Mast: 1.6g
zasićene masne kiseline: 0.3g
Ugljikohidrati: 72.0g
od toga šećeri: 6.1g
Dijetalna vlakna: 4.2g
Protein: 11.4g
Sol: <0,1g
Upute za korištenje i skladištenje
Kuhanje "al dente" 5 minuta, a za mekše 7 minuta. Čuvati na suhom mjestu.
Proizvođač: EKIBIO SAS, ZA Is Boissonnette, 07340 Peaugres.
Stavlja na tržište RH: Garden City d.o.o., Radnička 52, 10 000 Zageb, Hrvatska.
Zemlja podrijetla: Francuska.