UMAK SOJA KETJAP MANIS 155ML 29,00 kn
PASTA OD HRENA U WASABI STILU BIO 50G 35,00 kn

UMAK SOJA TAMARI 25% MANJE SOLI BIO 500ML

Na zalihi

Šifra proizvoda:5411788044431

105,00 kn

U cijenu je uključen PDV

Na zalihi

Bio Tamari je tradicionalni japanski začin s 25% manje soli, pripremljen od soje, vode i morske soli. Koristi se za začinjavanje juha, variva, umaka, žitarica, salata, pirjanog povrća i sl. Slanog je okusa pa se može upotrijebiti kao zamjena za sol.

Sastojci
voda, SOJA *, morska sol 10.3%, alkohol *, A.oryzae.
Sadrži sljedeće alergenske sastojke: SOJA
* iz kontroliranog ekološkog uzgoja.

Nutritivne vrijednosti na 100 ml
Energija kJ / kcal: 405 kJ / 96 kcal
Ugljikohidrati: 5.3g
– od kojih šećeri: 1.7g
Bjelančevine: 12g
Sol: 10.3g

Upute za korištenje i čuvanje
Koristite ga ne samo kao zamjenu za sol, već i za poboljšanje prirodnog okusa sastojaka tijekom kuhanja i za stolom. Shoyu karakterizira alkoholna nota koju duguje fermentaciji pšenice. Iz tog se razloga ne smije dugo zagrijavati i treba ga dodavati tek na kraju postupka pripreme kako ne bi izgubio okus. Shoyu se izvrsno slaže s kiselim krastavcima, jelima od woka, rižom, tjesteninom, sushijem, sashimijem ili povrćem na pari. Može se savršeno kombinirati s mirinom (rižino vino), wasabijem, đumbirom ili ribanim daikonom.
Držite bocu na tamnom, hladnom mjestu. Proizvod se može čuvati nekoliko mjeseci nakon otvaranja.

Proizvođač: LIMA, 9990 Maldegem, Belgija.
Stavlja na tržište RH: Garden City d.o.o., Radnička 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja podrijetla: SAD.

Povratak na vrh