Nema na zalihi
DOUBLESHOT ESPRESSO KAVA 200ML 18,99 kn
KREMA INDIJSKOG ORAŠČIĆA S MARAKUJOM 125G 19,00 kn

VODA OXYGIZER 0,5L

Nema na zalihi

Šifra proizvoda:9120002550011

15,00 kn

U cijenu je uključen PDV

Nema na zalihi

Čista mineralna voda iz prirodnog parka Three Peaks Naturepark, Conservation Reserve, Sexten Dolomites. Neto količina: 500ml

S niskim udjelom natrija (Na 1,2 mg / l), te s visokim udjelom prirodnog kalcija i magnezija
– negazirana
– bez umjetnih boja ili okusa
– cca. 150 mg kisika po litri vode
– čuvano u staklenim bocama iz kojih se ne može izgubiti kisik
– originalni proizvod

NIŠTA, OSIM ČISTE PRIRODE – “Jednostavno, pametno i bezazleno”
Oxygizer® – mineralna voda i kisik obogaćeni su s cca. 150 mg čistog kisika po litri. Čista mineralna voda iz “Prirodnog parka Three Peaks” – rezervat, u Italiji koji daje negaziranu vodu, s malo natrija i visokim udjelom prirodnog kalcija i magnezija, bez umjetnih bojila ili okusa i nagrađena dizajnerska staklena boca iz koje kisik ne može pobjeći.

Zašto voda?
Voda se miješa, otapa, hladi, transportira, probavlja i okrepljuje. Voda je prijenosnik koji u naše stanice nosi sve bitne hranjive sastojke. Voda je termostat koji regulira našu tjelesnu temperaturu.
“Ako uzmemo u obzir da smo prije nego što smo postali ljudi, postojali kao voda, približili smo se pronalaženju odgovora na osnovno pitanje što je ljudsko biće”, rekao je dr. Masaru Emoto.

Zašto kisik?
Jeste li znali da,
u mnogim velikim gradovima sadržaj kisika u zraku opada zagađenjem smogom i ozonom?
Sve više ljudi pati od nedostatka kisika u velikim uredima, a tijekom vježbanja nam se iskorištavanje kisika povećava se i do 100%.

Zašto Oxygizer?
Oxygizer® mjerljivo poboljšava performanse tijekom razdoblja visokog fizičkog stresa i faze regeneracije. Sveuč. Prof. dr. Wolfgang Marktl (voditelj znanosti na Institutu za medicinsku fiziologiju Sveučilišta u Beču / 2001) i njegov istraživački tim završili su svoje znanstvene testove ergometrije. Testovi su dokazali učinkovit utjecaj Oxygizera® na sposobnost tjelesnih performansi. Tijekom treninga izdržljivosti u kojem je bilo 40 ispitanika proveden je eksperiment u kojem su ispitanici pili Oxygizer® vodu. Svi su imali znatno niži puls tijekom razdoblja najviših tjelesnih stresova, nego kad su pili vodu s nižim udjelom kisika. Isto tako, svi ispitanici koji su koristili Oxygizer® izdahnuli su znatno niži sadržaj ugljičnog dioksida u zrak. Pravo mjerilo uspjeha Oxygizera se očituje u sportovima izdržljivosti. Svaki ispitanik koji je koristio Oxygizer® imao je znatno nižu koncentraciju laktata u krvnoj plazmi. Drugim riječima, anaerobno povećanje energije znači višu razinu kisika u tijelu i sprječava hiperaciditet u mišićima koji brzo nastaje prilikom povećane tjelesne aktivnosti.

Sastojci
Prirodna mineralna, negazirana voda sa povećanim udjelom kisika (150mg / l, 0,015%)

Nutritivne vrijednosti na 100 ml
Energetska vrijednost 0 kcal / 0KJ
Masti 0g
– od kojih zasićene masne kiseline 0g
Ugljikohidrati 0g
– od kojih šećeri 0g
Bjelančevine 0g
Sol 0g

Minerali na 1000 ml
Sulfat (SO4) 340 mg
Kalcij (Ca) 180 mg
Kisik (O2) ~ 150 mg
Magnezij (Mg) 41mg
Natrij (Na) 1,2mg
Klorid (CI) 0,6mg
Nitrat (NO3) 1,1mg
Kalij (K) 0,58mg
Fluor (F) 0,8mg
pH vrijednost izvora 7,52

Uvjeti čuvanja i upute za korištenje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Ako imate zdravstvenih problema, prije upotrebe obratite se liječniku. Ovaj proizvod nije namijenjen liječenju dijagnoza ili prevenciji bilo koje bolesti. Koristite samo kao dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu.

Proizvođač: Oxy Beverages Handelsgesellschaft mbH, Sillgasse 7, A-6020 Innsbruck.
Stavlja na tržište RH: Garden City d.o.o., Radnička 52, 10 000 Zageb, Hrvatska.
Zemlja podrijetla: Austrija.

Povratak na vrh