fbpx

Weekend reset

Detox program Weekend reset je program čišćenja organizma koji se obično provodi tijekom vikenda. Cilj ovog programa je uklanjanje toksina iz tijela, povećanje energije te priprema za novi tjedan. Tijekom ovog programa preporučamo raditi vježbe disanja, meditaciju ili opuštajuće aktivnosti poput joge i masaže kako bi smanjili stres i odmorili tijelo i um.

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Opis:

Weekend reset detox program je program namjenjen za konzumaciju tijekom vikenda. Ovaj program je kratkoročni način za čišćenje organizma od toksina i poboljšanja energije. Kroz smanjenje unosa teške hrane, prerađene hrane, alkohola i kofeina te povećanu konzumaciju svježeg voća i povrća, orašastih plodova i vode, tijelo može eliminirati višak toksina.

Program također može biti koristan za one koji žele započeti dugoročne prehrambene promjene jer može pomoći u uklanjanju loših prehrambenih navika i pružiti poticaj za daljnje zdravije promjene. Tijekom ovog programa preporučamo vježbe disanja, meditaciju i opuštajuće aktivnosti poput joge i masaže kako bi se smanjio stres i opustilo tijelo i um.

DETOX ili detoksikacija ili čišćenje hladno prešanim sokićima je post s ciljem uklanjanja štetnih toksina iz tijela. Tijekom posta konzumirate samo hladno prešane sokiće i/ili juhe posebno namijenjene za detoksikaciju. Svaki detox paket sastavljen je od posebno odabranih hladno prešanih sokova koji su 100% prirodni i Clean label što znači da nemaju dodataka šećera, aditiva, pojačivača ili vode, već samo sastojke koji su svježe voće i povrće.  Saznajte više o DETOX-u ovdje. 

Weekend reset DETOX paket uključuje 9 hladno prešanih sokova 330 ml, 3 vode s okusom 500 ml i 4 shootera 100 ml:
Dan 1:

 1. Oxidator
 2. Limunada
 3. Crvena snaga
 4. C+
 5. Suzana
 6. Kurkumnada
 7. Voćna vila
 8. Proljetno jutro

Dan 2:

 1. Korjenko
 2. Čudotvorac
 3. Carbon
 4. G+
 5. Di je to
 6. Zauvijek mlad
 7. Lifter
 8. Tropico

Pogledajte pojedini sastav i nutritivne vrijednosti Weekend reset paketa klikom na naziv željenog soka.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više