Catering & Eventi

Poseban catering za rođendane, vjenčanja, zabave, catering na lokacijama ili u našem restoranu, korporativna događanja ili samo za onaj poseban dan u životu kada je važno što je servirano.

Bilo da želite potpuni catering sa tematskim ukrasima te načinom serviranja ili samo tražite smjernice za pomoć pri ugostiteljstvu u danima, tjednima ili mjesecima koji prethode vašem događaju, zajedno možemo pronaći paket za ugostiteljstvo ili planiranje događaja koji vam odgovara.

Svaki upit započinjemo neformalnim razgovorom, uzimajući u obzir vaše ideje i planove. Za nas je upoznavanje klijenata s kojima radimo jedna od ključnih komponenti za postizanje uspjeha vaših catering potreba i događaja!

Realiziramo vaše želje

Catering jelovnik je formiran po vašim željama. Svu hranu pripremamo sami iz svježih namirnica te što više moguće pokušavamo koristiti proizvode sa domaćih farma.

Hrana je jednom riječju jedinstvena - uvijek lijepo servirana, ukrašena ukusnog okusa. Kuhamo s ljubavlju i jelovnike pripremamo sa strašću koja se može okusiti u bogatstvu okusa. Naš tim kuhara dolazi iz različitih pozadini što pridonosi raznovrsnosti naše ponude i hrane te pristupu kuhanju i začinima. Volimo izazove i uvijek se trudimo izaći iz svoje zone komfora i prilagoditi našu kuhinju vašim željama.  

Galerija fotografija