fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Kada nam život da limun, mi napravimo najzdraviju 100% prirodnu Juice Box limunadu bez šećera, bez aditiva i bez pojačivača boja ili okusa!

Glavni sastojak limuada, limun (lat. Citrus x limon), ima odlična antibakterijska i antivirusna svojstva. Za limun kažu da je jedna od najkorisnijih namirnica na ovom planetu. Limun obiluje vitaminom C koji je glavni element za jačanje imunološkog sustava. Osim vitamina C limun obiluje citrusnom kiselinom, kalcijem, magnezijem i pektinom koji imaju razne benefite na ljudsko tijelo, od regulacije tjelesne temperature do povoljnog djelovanja na rad jetre, crijeva, želuca itd. Kada se uz limun kombiniraju med i đumbir koji sa svojim svojstvima pridodaju benefitima za ljudsko tijelo dobivamo pravu nutritivnu bombu.

Velik broj ljudi ujutro ispija vodu s limunom kako bi potaknuli zdravlje cjelokupnog organizma i regulirali pH vrijednost u tijelu. Ovaj postupak koriste joga i ayurveda za stimulaciju probave i eliminaciju (toksina) iz organizma. Limun je bogat limunskom kiselinom koja služi kao prirodni konzervans te je zaslužna za njegov kiselkasti okus. Njegov mesnati dio sadrži pektin, koji je u prehrambenoj industriji koristi kao emulgator te sredstvo za zgrušnjavanje i želiranje. Zanimljivo je da su limun koristili već Stari Rimljani kao sredstvo za dezinfekciju vode.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više
JUICEletter
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!
JUICELETTER
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!