fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

ŽUTI SOKIĆI

Žuta je boja sunca, a sunce znači dan, svjetlost, pa i život, te zdravlje.

Žuta boja naših sokova potječe od žutih pigmenata luteina, zeaksantina i kurkumina, karotenoida koji su nam važni za zdravlje kose, kože, zubi i kostiju.

U sastavu žutih sokova prevladava citrusno i tropsko voće te začin kurkuma. Izvor su antioksidansa i vitamina, posebno vitamina C koji je poznat kao predvodnik obrane imunološkog sustava. Danas je uvriježeno ali i opravdano mišljenje da citrusno voće, odnosno agrumi imaju „anti-ageing“ efekt jer odgađaju starenje, potiču proizvodnju kolagena, čuvaju tkiva, jačaju krvne žile te čine kožu mekšom.

Među tropskim voćem posebno se izdvaja ananas, kojeg još nazivaju i „žutim čudom“. U svom sastavu ima bromelain, proteolitički enzim, koji u kombinaciji s vitaminom C pomaže u razgradnji bjelančevina. Posjeduje snažna protuupalna svojstva, poboljšava cirkulaciju, izmjenu tvari te direktno utječe na smanjenje celulita. Bromelain također, potiče i sagorijevanje masti, stoga je česti sastojak u raznim proizvodima za mršavljenje.

Moćan sastojak naših sokova je i kurkumin iz kurkume, omiljenog azijskog začina koji je sve popularniji u zapadnjačkoj kuhinji. Pokazalo se da kurkumin ima snažno antioksidativno, protuupalno, antivirusno, antibakterijsko, antimikotičko i antikarcinogeno djelovanje, a sve više se primjenjuje i u kozmetičkim proizvodima jer poboljšava elasticitet i čvrstoću kože.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više
JUICEletter
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!
JUICELETTER
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!