OPĆENITO

Zato je su hladno prešani, a uz to su 100% prirodni, bez dodatka šećera, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez pasterizatora i bez dodatka vode. Samo voće i povrće, ono što vidiš to i dobiješ!

Imamo, i to više vrsta! Svi detox-i sastavljeni su od posebno odabranih hladno prešani sokova koji su svježe rađeni svakodnevno bez dodatka šećera, aditiva, pojačivača ili vode. Programe sokićima možete naći ovdje.

Naravno! Radimo dostavu dnevno kuhanih jela i svih proizvoda na web trgovini!

Naša vrata uvijek su otvorena! Opise posla i uvjete rada možete pronaći ovdje.

Radimo najposebnije proslave i domjenke u našim restoranima i izvan njih u obliku cateringa! Uskoro ćemo staviti više informacija na web, a do tada nam se možete javiti na ivona.poljak@juicebox.hr.

Uvijek smo spremni podržati naše male OPG-ovce i hrvatsku proizvodnju! Pokušavamo što više moguće imati namirnice s hrvatskih polja. Ako ste zainteresirani za suradnju možete nam se javiti na natasa.poljak@juicebox.hr.

Trenutno se nalazimo samo na području Zagreba. Popis svih lokacija možete pronaći ovdje.

HLADNO PREŠANI SOKIĆI

To znači da su cijeđeni u sokovnicima koji ne razvijaju toplinu uslijed brzog broja okretaja. Za razliku od klasičnog sokovnika, koji imaju više od 1000 okretaja u minuti, hladna preša ima oko 60 okretaja u minuti. Zašto je to važno? Jer hladno prešani sokovi ne gube vitalna svojstva kao kod klasičnih sokovnika uslijed zagrijavanja tj. u sokovima se nalaze svi nutrijenti, samo bez vlakana tako da se dodatna probava ne opterećuje, a zadržavaju svu kvalitetu kao da ste pojeli svježe voće i povrće.

S obzirom na to da su Juice Box sokići hladno prešani svakodnevno te su 100% prirodni, bez dodatka šećera, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez pasterizatora i bez dodatka vode, njihov rok trajanja je jedan dan te se uvijek moraju čuvati na hladnom.

Apsolutno ništa drugo! Ono što vidiš to i dobiješ, 100% prirodno bez dodatka šećera, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez pasterizatora i bez dodatka vode.

Nisu! A zašto? Zato što želimo da sokovi zadrže sve nutrijente i da sadrže najbolje od voća i povrća.

Zato što ne postoje dvije identične naranče! Ili bilo koje druge dvije voćke iste vrste. Ako je jagoda sočnija, sokić Proljetno jutro imat će snažniju crvenu boju. Ako je naranča crvenija, C+ imat će izraženiju žutu boju i sl.

Nisu, no to ne znači da u sebi ne sadrže djelomično voće i povrće koje je organskog podrijetla. Uvijek pokušavamo nabaviti što više moguće organskog voća i povrća za naše sokiće, što znači da sokići djelomično sadrže organske namirnici kada je to moguće.

PROGRAMI HLADNO PREŠANIM SOKIĆIMA (DETOX, IMMUNO+...)

Kao dobar program za prvi put uvijek preporučujemo Detox sa zelenim sokićima ili Immuno+.

Niti jedan čovjek nije isti zbog čega je važno slušati potrebe tijela i ako potrebno, konzumirati sokiće željenim redom tijekom dana.

Za postizanje željenog efekta detoxa, generalno ne preporučujemo konzumaciju krute hrane, no ako je potrebno možete konzumirati posebnu detox salatu ili detox juhu.

Možete, no cilj programa sokićima je uzeti pauzu od stimulansa, štetnih tvari i lošeg izbora hrane te se možda pripremiti za novi početak i riješiti se nekih loših navika.

Naravno! Ali preporučujemo vježbanje umjerenim intenzitetom.

Preporučujemo da se obratite stručnjaku prije nego što krenete na plan sokovima dulji od 5 dana.

Možete, a i ne morate. Cilj programa nije izgubiti na kilaži već očistiti tijelo od štetnih tvari te se pripremiti možda za novi početak i riješiti se nekih loših navika.

RESTORANI & TRGOVINA

Imamo sve za svakog! Kuhamo i s mesom. Naša piletina koju koristimo u izradi hrane je certificirana bez GMO-a i bez antibiotika!

Trudimo se što više moguće imati namirnice s hrvatskih polja i farmi! Kada to nije moguće imamo namirnice iz uvoza. Ako ste hrvatski proizvođač, uvijek nam se možete javiti za suradnju.

Uskoro! Za sada još nemamo mogućnost večere u restoranu, ali uskoro mislimo i to uvesti.

Naravno! U našim dućanima možete naći sve obroke iz restorana ako dođete na vrijeme.

DOSTAVA & WEBSHOP

Ručak dostavljamo isključivo na području Zagreba! Sve uvjete dostave možete pročitati ovdje.

S obzirom ručak nije doručak, njegovu dostavu možete očekivati između 12-14 h svaki dan bez obzira koliko ste rano ujutro naručili. Sve uvjete dostave možete pročitati ovdje.

Naravno! Sve predbilježbe primamo na narudzba@juicebox.hr

Možete nas pronaći na dostavnoj aplikaciji Bolt Food.

Zbog sastava svježih proizvoda koji su 100% prirodni, bez dodatka aditiva, pasterizatora ili konzervansa, svježe Juice Box proizvode dostavljamo samo na području Zagreba.

Sve proizvode iz trgovine, osim svježih Juice Box proizvoda za sada dostavljamo samo na području Zagreba, no uskoro će to biti i na području cijele Hrvatske.

Za sada je moguće plaćanje pouzećem gotovinom ili karticom, no uskoro će biti moguće platiti i karticom i PayPal-om  direktno na web trgovini.

Možda ste izvan Zagreba, gdje ne dostavljamo svježe Juice Box proizvode zbog toga što su 100% prirodni bez konzervansa i pasterizatora te bi se pokvarili ukoliko bi putovali dalje od Zagreba. U tom slučaju potrebno je iste ukloniti iz košarice za nastavak kupovine. Ako ovo nije situacija, javite nam se na narudzba@juicebox.hr.

Povratak na vrh