Općenito

1Zašto su Juice Box sokići drugačiji od ostalih?
Zato je su hladno prešani, a uz to su i Clean lable, što znći da sadrže sastojke koji su poznati svakom! 100% prirodni, bez dodatka šećera, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez konzervansa i bez dodatka vode. Samo voće i povrće, ono što pročitaš na etiketi to i dobiješ!
2Je li Juice Box Plastic Neutral i što to znači?
Juice Box je jedini hrvatski proizvođač koji djeluje unutar programa Plastic Neutral! Za svaki kilogram plastike koji proizvedemo zalažemo se izvaditi istu količinu iz okoliša!
3Što znači Clean label?
To znači da ne trebaš stajati iznad proizvoda 15 minuta i googlati njegove sastojke već su svi sastojci u proizvodu poznati svima, nema razno raznih slova, brojeva, latinskih imena i sl.
4Imate li detox program?
Imamo, i to više vrsta! Svi detox programi sastavljeni su od posebno odabranih hladno prešani sokova i/ili juhica koji su bez dodatka umjetnih sladila, aditiva, pojačivača boja ili okusa. Programe sokićima možete naći Ovdje.
5Radite li dostavu?
Naravno! Radimo dostavu proizvoda sa web trgovine po cijeloj Hrvatskoj, a možete nas pronaći i na dostavnim aplikacijama Wolt, Bolt Food i Glovo u Zagrebu.
6Želim se pridružiti Juice Box timu, primate li nove zaposlenike?
Naša vrata uvijek su otvorena! Opise posla i uvjete možete pronaći ovdje.
7Radite li proslave ili domjenke?
Radimo najposebnije catering dostave, proslave i domjenke u našem restoranu na adresi Radnička cesta 52! Upit možete poslati na eventi@juicebox.hr, a više informacija možete saznati ovdje.
8Surađujete li s OPG-om?
Uvijek smo spremni podržati naše male OPG-ovce i hrvatsku proizvodnju! Pokušavamo što više moguće imati namirnice s hrvatskih polja. Ako ste zainteresirani za suradnju možete nam se javiti na ivona.poljak@juicebox.hr.
9Gdje se nalazite?
Trenutno se nalazimo na području Zagreba, ali naše sokiće možete pronaći kod naših prijatelja u raznim gradovima u Hrvatskoj. Popis svih lokacija možete pronaći ovdje.
10Dostavljate li po Hrvatskoj?
Dostavljamo na cijelom području Hrvatske.

Hladno prešani sokići, HPP, Shooteri, Superfood Smoothies, Milkshakeovi, Juhice...

1Što znači ‘hladno prešani’?
To znači da su cijeđeni u sokovnicima koji ne razvijaju toplinu uslijed brzog broja okretaja. Za razliku od klasičnog sokovnika, koji imaju više od 1000 okretaja u minuti, hladna preša ima oko 60 okretaja u minuti. Zašto je to važno? Jer hladno prešani sokovi ne gube vitalna svojstva kao kod klasičnih sokovnika uslijed zagrijavanja tj. u sokovima se nalaze svi nutrijenti, samo bez vlakana tako da se dodatna probava ne opterećuje, a zadržavaju svu kvalitetu kao da ste pojeli svježe voće i povrće. Saznajte više ovdje.
2Što znači HPP hladno pasterizirano?
Hladna pasterizacija, također poznata kao HPP (obrada pod visokim tlakom), potpuno je prirodna, netermalna metoda za sigurnost i očuvanje hrane koja uništava i deaktivira štetne bakterije koje se prenose hranom i organizme kvarenja koristeći samo filtriranu vodu pod ekstremnim pritiskom (do 87 000 psi). Hrana i piće stavljaju se u HPP košare u konačnom zapečaćenom pakiranju, prenose u HPP posudu i podvrgavaju pritisku određeno vrijeme, na temelju recepture HPP proizvoda. Svi HPP proizvodi zadržavaju nutritivne vrijednosti kao i svježi proizvodi. Saznajte više ovdje.
3Koji je rok trajanja sokića, shootera, milkshakova...?
Ovisi kupujete li svježi ili HPP proizvod. S obzirom da su neki proizvodi HPP hladno pasterizirani znači da imaju produženi rok trajanja do 90 dana, a pritom imaju istu nutritivnu vrijednost kao i svježi proizvodi. Svježi proizvodi imaju rok trajanja 48 sati. Ako proizvode kupujete direktno u Juice Box dućanu, vjerojatno je da ćete kupiti svakodnevno svježi proizvod roka trajanja 48 sati. Neovisno o roku trajanja svi sokovi se moraju čuvati u hladnjaku i ne biti na sobnoj temperaturi duže od 3 sata.
4Ok, a koji su sastojci sokića osim voća i povrća?
Apsolutno ništa drugo! Svi naši proivodi su Clean label, što znači da ne trebaš stajati iznad proizvoda i googlati sastojke jer su svi sastojci poznati. Ono što pročitaš na etiketi to i dobiješ, 100% prirodno bez dodatka šećera, bez aditiva, bez pojačivača boja ili okusa, bez konzervansa i bez dodatka vode te bez onih svih slova E, A i sl. za koje rijetko tko zna što znaće.
5Kako to da dva proizvoda iste vrste imaju drugačiju boju?
Zato što ne postoje dvije identične naranče! Ili bilo koje druge dvije voćke iste vrste. Ako je jagoda sočnija, sokić Proljetno jutro imat će snažniju crvenu boju. Ako je naranča crvenija, C+ imat će izraženiju žutu boju i sl.
6Jesu li sokići organski?
Nisu, no to ne znači da u sebi ne sadrže djelomično voće i povrće koje je organskog podrijetla. Uvijek pokušavamo nabaviti što više moguće voća i povrća organske proizvodnje za naše sokiće, što znači da sokići djelomično sadrže organske namirnici kada je to moguće.
7Shooter đumbira mi je preintezivan, što da radim?
Shooter đumbir je 100% samo hladno prešani đumbir i ponekad može biti preintezivan zbog čega preporučamo da ga pomješate sa vodom, hladnom ili toplom.
8Što da radim ako ne stignem popiti sve sokiće?
Slobodno ih možete zalediti, osobito ako ste naručili svježe proizvode koji imaju rok trajanja 48 sati. Kada ih želite popiti samo ih odledite na temperaturi hladnjaka, probajte izbjegavati odleđivanje na sobnoj temperaturi kako ne bi došlo do fermentacije.

Programi sokićima (DETOX, IMMUNO+...)

1Kako znam koji program odabrati?
Kao dobar program za prvi put uvijek preporučujemo Početnički DETOX ili Immuno+. Više možete saznati ovdje.
2Smijem li sokiće i/ili juhice konzumirati bilo kojim redom tijekom dana?
Niti jedan čovjek nije isti zbog čega je važno slušati potrebe tijela i ako potrebno, konzumirati sokiće i/ili juhice željenim redom tijekom dana.
3Smijem li piti alkohol, pušiti ili piti kavu tijekom programa?
Možete, no cilj programa sokićima je uzeti pauzu od stimulansa, štetnih tvari i lošeg izbora hrane te se možda pripremiti za novi početak i riješiti se nekih loših navika.
4Smijem li piti alkohol, pušiti ili piti kavu tijekom programa?
Možete, no cilj programa sokićima je uzeti pauzu od stimulansa, štetnih tvari i lošeg izbora hrane te se možda pripremiti za novi početak i riješiti se nekih loših navika.
5Smijem li biti na programu dok sam trudna?
Prije odlaska na detox program morate se savjetovati sa svojim lječnikom.
6Mogu li trenirati tijekom programa?
Naravno! Ali preporučujemo vježbanje umjerenim intenzitetom.
7Hoću li smršaviti tijekom programa?
Možete, a i ne morate. Cilj programa nije izgubiti na kilaži već očistiti tijelo od štetnih tvari te se pripremiti možda za novi početak i riješiti se nekih loših navika.
8Koliko dugo mogu biti na programu?
Preporučujemo da se obratite stručnjaku prije nego što krenete na plan sokovima dulji od 7 dana.
9Ok, a kako da naručim neki od programa?
Jednostavno! Preko naše web trgovine ovdje.
10Naručili smo svježi paket programa, ali sa detox programom želim početi tek za nekoliko dana. Što da radim?
Slobodno ih možete zalediti, osobito ako ste naručili svježi paket koji ima rok trajanja 48 sati. Kada želite početi sa programom samo ih odledite na temperaturi hladnjaka, probajte izbjegavati odleđivanje na sobnoj temperaturi kako ne bi došlo do fermentacije.

Restorani & trgovine

1Dostavljate li?
Dostavljamo i proizvode iz dućana i iz restorana. Sve uvjete ovog tipa dostava možete pronaći ovdje.
2Koji je koncept dućana?
Naši dućani, osim što imaju redovan asortiman ponude dućana, funkcioniraju kao to-go restorani. U dućanim prodajemo dnevno svježe kuhane obroke sa našeg tjednog jelovnika zapakirane to-go. Tjedni jelovnik možete pronaći ovdje.
3Imate li samo vegansku i vegetarijansku ili kuhate i s mesom?
Imamo sve za svakog! Kuhamo i s mesom! Naša piletina koju koristimo u izradi hrane je certificirana bez GMO-a i bez antibiotika!
4Koje je podrijetlo voća i povrća u trgovini i restoranu?
Trudimo se što više moguće imati namirnice s hrvatskih polja i farmi! Kada to nije moguće imamo namirnice iz uvoza. Ako ste hrvatski proizvođač, uvijek nam se možete javiti za suradnju.
5Koja je adresa restorana
Radnička cesta 52, Green gold centar, -1 etaža, ulaz moguć iz centra ili atrija.
6Mogu li u dućanu kupiti kuhane obroke iz dućana?
Naravno! U našim dućanima možete naći sve obroke iz restorana ako dođete na vrijeme.

Dostava & webshop

1Gdje dostavljate Juice Box proizvode sa web trgovine?
Proivode sa web trgovine dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije te uskoro ciljamo dostavu po cijeloj Europi. Sve uvjete dostave možete pronaći ovdje.
2Gdje dostavljate ručak iz restorana?
Ručak dostavljamo isključivo na području Zagreba preko Wolt, BoltFood, Glovo ili Moontop aplikacije te imamo dva restorana EATs by Juice Box (čija je fizička lokacija u Bogovićevoj 1b) i Juice Box. Sve uvjete dostave možete pročitati ovdje.
3Mogu li se predbilježiti na svakodnevnu dostavu kuhane hrane unaprijed?
Naravno! Sve predbilježbe primamo na info@juicebox.hr
4Na kojim dostavnim aplikacijama vas mogu pronaći?
Možete nas pronaći na dostavnoj aplikaciji Bolt Food, Glovo ili Wolt te Moontop.
5Koji je način plaćanja pri dostavi?
Način plaćanja određen je posebnim uvjetima koje možete pronaći ovdje.
6Došla mi je kriva narudžba ili je moj paket oštećen u slanju, što da radim?
Ispričavamo se! Kontaktirajte nas na email reklamacije@juicebox.hr, napišite svoje ime i broj narudžbe i račun te priložite fotografiju proizvoda koji ste dobili.
7Predugo mi je čekati paket, mogu li naručiti paket na neki drugi način?
Naravno! Paket možete pokupiti u Juice Box dućanima ili naručiti preko dostavnih aplikacija BoltFood, Glovo ili Wolt ukoliko se nalazite u Zagrebu.

Nismo odgovorili na pitanje? Kontaktirajte nas!

    *Polja označena zvjezdicom su obavezna.
    *Popunjavanjem ovog upita suglasan/na sam s obradom mojih osobnih podataka (ime, e-mail, predmet i poruka) u svrhu upita.