fbpx

Milkshake od biljnog mlijeka i prirodnih sastojaka je zdrava alternativa klasičnom milkshaku. Klasični milkshake se obično radi s punomasnim mlijekom i sladoledom. Ovaj napitak se priprema uz korištenje biljnog mlijeka kao što su bademovo, kokosovo, sojino ili zobeno mlijeko. Zaslađuje se prirodnim zaslađivačima poput meda, agavinog sirupa ili datulja. U milkshake se dodaju i drugi prirodni sastojci poput svježeg voća, orašastih plodova, sjemenki, zobenih pahuljica ili biljnih proteina kako bi se povećala hranjiva vrijednost.

Juice Box milkshake je dobar iz nekoliko razloga. Prvo, biljno mlijeko je manje masno od punomasnog mlijeka. Sadrži manje zasićenih masti što je dobro za srce i krvne žile. Također, biljno mlijeko je bogato nutrijentima poput kalcija, vitamina D i B12. To ga čini dobrim izvorom ovih važnih hranjivih tvari za osobe koje ne konzumiraju mliječne proizvode. Drugo, prirodni zaslađivači u milkshaku su bolji izbor od rafiniranog bijelog šećera jer ne uzrokuju nagli skok razine šećera u krvi i ne sadrže prazne kalorije. Treće, dodavanjem svježeg voća, orašastih plodova ili sjemenki u milkshake, dobiva se dodatan unos vitamina, minerala, vlakana i zdravih masnoća koji pomažu u održavanju zdravog tijela i mozga.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više