fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Za misterioznu crnu boju sokića zaslužan je medicinski aktivni ugljen. To je vrsta ugljena koja se koristi u medicini i zdravstvu zbog svojih korisnih svojstava i potencijalnih benefita za zdravlje. Ovaj specijalni oblik ugljena se dobiva iz različitih izvora, a proces proizvodnje uključuje aktiviranje ugljena kemijskim procesima koji otvaraju mikroskopske pore u ugljenu. Ove pore omogućuju da se aktivni ugljen “napuni” i adsorbira (apsorbira) tvari iz okoline, poput toksina, kemikalija i plinova. Aktivan ugljen pomaže u detoksikaciji tijela. Njegovim unosom u tijelo ukljanjaju se štetne tvari, poput toksina, kemikalija i drugih nečistoća iz tijela.

Osim toga, pomaže u poboljšanju probave i smanjenju problema poput nadutosti i plinova. Međutim, važno je napomenuti da se aktivni ugljen ne bi trebao koristiti na dugoročnoj bazi bez savjetovanja s liječnikom. To je zato što aktivni ugljen ne razlikuje toksine od korisnih tvari. Aktivni ugljen može adsorbirati i važne hranjive tvari iz hrane i pića, što dovodi do nedostatka hranjivih tvari u tijelu ako se koristi na duži rok. Također, aktivni ugljen može smanjiti apsorpciju nekih lijekova, pa se ne bi trebao uzimati zajedno s lijekovima bez savjetovanja s liječnikom.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više
JUICEletter
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!
JUICELETTER
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!