FIT& JUICE

Slide U Juice Box sve se bazira na pozitivnoj energiji i prirodnoj hrani. Vjerujemo u promicanje dobroga – kroz hranu, atmosferu i dijeljenje s drugima. Prilagođeni modernom stilu života brinemo se za vas i da se kroz hranu osjećate najbolje, jer kako stara poslovica kaže 'Ono si što jedeš'.

Naša misija je ponuditi svima kvalitetu proizvoda i pristupačne cijene kroz širenje svijeti o važnosti uravnotežene prehrane s ciljem kvalitetnijeg života što provodimo uvijek, bez izuzetka.
Naša priča Misija Vizija Vjerujemo u moć raznolikosti, kvalitete i dobrobiti, bilo da su naši proizvodi ili naše osoblje, vjerujemo da svatko treba imati mogućnost kvalitetne i uravnotežene prehrane. Važno je da svi koji sudjeluju u lancu hrane osjete dobrobit, od samog tla pa do osobe koja proizvodi i konzumira, te ambalaže proizvoda nakon. Zato se mi u Juice Box-u, pokušavamo bazirati na što više moguće namirnice organske hrvatskog podrijetla te pokušavamo pridonjeti općenito smanjenju zagađenja okoliša kroz biranje ekološki prihvatljivih opcija gdje god moguće. Što napraviti kada si stravstveni Foodie za svježim sokovima, a neda ti se svaki jutro čistit sokovnik? Otvoriš svoje mjesto gdje možeš uživati u svježe prešanim prirodnim sokovim i hrani svaki dan! Tako je to počelo za jednu malu zagrebačku obitelj koja je svu svoju strast i ljubav pretvorila u Juice Box.

Nakon stvaranja suvremenog koncepta prehrane i proizvoda jedinstvene kvalitete - Nataša, Ivo, Ivona i Amy, otvorili su svoj prvi Juice Box na lokaciji Vlaška 72b. Ubrzo nakon otvorili smo prvi restoran na lokaciji Green Gold, Radnička cesta 52 dok je najnoviji Juice Box otvoren na lokaciji City Plaza, Slavonska avenija 6 - stvarajući lifestyle brand kakvog ga danas znamo.
Povratak na vrh