Naša priča

Što napraviti kada si stravstveni Foodie za svježim sokovima, a ne da ti se svako jutro čistiti sokovnik? Otvoriš svoje mjesto gdje možeš uživati u svježe prešanim prirodnim sokovima i hrani svaki dan! Tako je to počelo za jednu malu zagrebačku obitelj koja je svu svoju strast i ljubav pretvorila u Juice Box.

Nakon stvaranja suvremenog koncepta prehrane i proizvoda jedinstvene kvalitete - Nataša, Ivo, Ivona i Amy (mala kolegica sa slike), otvorili su svoj prvi Juice Box na lokaciji Vlaška 72b. Ubrzo nakon otvorili su prvi restoran na lokaciji Green Gold, Radnička cesta 52, Gupčeva zvijezda 1 - stvarajući lifestyle brand kakvog ga danas znamo.

Naša najveća prednost i različitost je da mi stvarno i istinski živimo Juice Box život. Vodimo se filozofijom pozitivne karme, kada činiš dobro, dobro ti se i vraća. Zato želimo biti pristupačni svima kako bi svi zajedno mogli biti sretniji.

Živjeti dug, sretan i zdraviji život kroz snagu prirodne prehrane, naša je glavna misija.

U Juice Box sve se bazira na pozitivnoj energiji i prirodnoj hrani. Vjerujemo u promicanje dobroga – kroz hranu, atmosferu i dijeljenje s drugima. Prilagođeni modernom stilu života brinemo se za vas i da se kroz hranu osjećate najbolje, jer kako stara poslovica kaže 'Ono si što jedeš'.

Naša misija je ponuditi svima kvalitetu proizvoda i pristupačne cijene kroz širenje svijesti o važnosti uravnotežene prehrane s ciljem kvalitetnijeg života što provodimo uvijek, bez izuzetka.

Naš glavni proizvod su čarobni hladno prešani sokići koji su superheroji za naša tijela. 

Nutritivna opcija prilagođena modernom načinu života koji često zna biti brz i stresan.

Vjerujemo u moć raznolikosti, kvalitete i dobrobiti, bilo da su naši proizvodi ili naše osoblje, vjerujemo da svatko treba imati mogućnost kvalitetne i uravnotežene prehrane. Važno je da svi koji sudjeluju u lancu hrane osjete dobrobit, od samog tla pa do osobe koja proizvodi i konzumira, te ambalaže proizvoda nakon. Zato se, što je više moguće, pokušavamo bazirati na organske namirnice hrvatskog podrijetla te pokušavamo pridonijeti općenito smanjenju zagađenja okoliša kroz biranje ekološki prihvatljivih opcija gdje god je moguće.