ZAŠTO PITI SOKOVE?

Sokovi su najbolja medicina, sok je najbolji lijek.
Svi smo upoznati sa činjenicom da svaki dan trebamo jesti određenu količinu voća i povrća, ali to može biti dosta zahtjevno zbog velike količine vlakana što opterećuje nas kao i našu probavu.
Naši sokovi ne sadrže vlakna, pa su zbog toga izuzetno lagani za probavu i apsorbciju svih vitalnih nutrijenata u krv i limfni sistem.
Istješnjen iz svježeg voća i povrća svaki gutljaj našeg hladno prešanog soka hidratira i puni gorivom naše stanice, omogućavajući normalno dnevno funkcioniranje i balans organizma. Naši pomno smišljeni recepti donose snažnu kombinaciju koncentrirane nutritvno energetske snage u Vaša tijela,a osim toga odličnog su okusa.

POSTOJI PRAVILO U NAŠOJ OPSJEDNUTOSTI SOKOVIMA

U proizvodnji sokova koristimo metodu hladnog prešanja, voće i povrće se melje i hladno preša sa minimalnim stvaranjem topline i minimalnom oksidacijom. Toplina ubija mnoge vitamine, minerale i enzime za koje mislite da ih konzumirate kad pijete „zdrave“ sokove. Metoda hladnog prešanja dozvoljava enzimima da ostanu živi i na taj način rezultiraju maksimalnim efektom u konzumaciji.

Za sokove upotrebljavamo samo svježe, visoko kvalitetne namirnice, pažljivo odabrane i motrene u cijelom procesu proizvodnje. Tako osiguravamo našim Sokićima da zadrže vitalne sastojke koje miješamo i punimo u boce na dnevnoj bazi, brzinom svjetlosti.
Okus naših Sokića je iskustvo dobro izbalansiranog okusa i nutritivnih vrijednosti koji će Vas tražiti još, jer Vaše tijelo zna najbolje.

Juice Box
Kategorije:

SHOOTER celer, 100ml

00000112
Celer shooter iz Immuno+ programa izrađuje se hladnim
15,00 kn
Povratak na vrh