GREEN GOLD RESTORAN U ATRIJU NA ETAŽI -1

Prvi Juice Box restoran pruža široku ponudu dnevno svježe pripremljenih jela i hladno prešanih sokića koje možete konzumirati u jednom od naša tri ambijenta. U bogastvu okusa možete uživat u dijelu restorana s pogledom na zeleni atrij centra, u središnjem dijelu restorana gdje možete uživati uz okus uživate i u mirisu koji dolazi iz naše otvorene kuhinje, a ukoliko preferirate vanjski prostor i bogatsvo biljaka možete se upustiti na našoj terasi gdje ćete se osjećati kao da sjedite u svom vrtu. Restoran nudi ponudu doručka, ručka ili samo prostor za opuštanje uz piće te uskoro i večeru.

Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb
 +385 99 3777 033
info@juicebox.hr

POGLEDAJ JELOVNIK

Radno vrijeme
PON – PET 7.00 – 19.00
SUB 8.00 – 15.00

PRERADOVIĆEVA TRGOVINA & TO-GO RESTORAN

Urbana džungla u staroj jezgri našeg Zagreb grada! Juice Box to-go restoran nudi širok asortiman dnevno svježih toplih oborka. Juhice, variva, mesna i vegetarijanska jela nalaze se u toplim vitrinama i uvijek su spremne za klopat. Ponuda trgovine bazira se našim hladno prešanim sokićima, prirodnim obrocima na bazi chie, ječma, zobi, ayurvede i sl. sa dodatkom finih domaćih krema te svježeg voća i orašastih plodova. Osim navedene ponude naše police pune su organskih proizvoda od čipseva i čokolada pa sve do sirovih slastica i domaćih štrudlica. U izlogu dućana možete pogledati dnevno svježi pekarski asortiman raznih vrsta tapiokica, štrudlica, kiševa, sendviča i salatica. Da kupovina bude ugodnija, čim zakoračite stižete u novu dimenziju urbane džungle okruženi zelenim zidovima i visokim pampas travama!

Preradovićeva ulica 4, 10 000 Zagreb
 +385 95 3966 330
info@juicebox.hr

POGLEDAJ JELOVNIK

Radno vrijeme
PON – SUB 7.30 – 22.00
NED 9.00 – 14.00

VLAŠKA TRGOVINA & TO-GO RESTORAN

Ovo je lokacija od kuda je sve krenula, naš prvi Juice Box i naša inspiracija za sve. U dućanu u Vlaškoj možete uživati u širokoj ponudi svježe voća i povrća, organskih suhih namirnica ili naših originalnih proizvoda te već zapakiranog ručka iz naših restorana tijekom tjedna. U toplom interijeru Vlaške osjećat ćete se kao kod kuće u vlastitoj smočnici. Juice Box to-go restoran nudi širok asortiman dnevno svježih toplih oborka. Juhice, variva, mesna i vegetarijanska jela nalaze se u toplim vitrinama i uvijek su spremne za klopat.

 Vlaška ulica 72c, 10 000 Zagreb
 +385  95 478 4789
info@juicebox.hr

POSJETI WEB TRGOVINU

Radno vrijeme
PON – PET 07.30 – 20.00
SUB 08.00 – 16.00

GREEN GOLD TRGOVINA

Suvremena trgovina u Green gold centru pruža širok asortiman svježeg voća i povrća, organskih suhih namirnica te originalnih Juice Box proizvoda. Svom interijerom vas zove da uđete gdje ćete se osjećati kao da ste zakoračili u egzotične prostore džungle.

 Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb
 +385 99 3777 033
info@juicebox.hr

POSJETI WEB TRGOVINU

Radno vrijeme
PON – PET 07.00 – 18.00

ZVIJEZDA TRGOVINA & TO-GO RESTORAN

Prava mala urbana trgovina sjaji kao zvijezda pružajući širok asortiman originalnih Juice Box proizvoda, organskih gotovih proizvoda, organske svježe kuhane kave te hladno prešanih sokića i osvježavajućih limunada. Upečatljivim stilom uređenja osjećat ćete se kao da ste zakoračili u modernu džunglu. Juice Box to-go restoran nudi širok asortiman dnevno svježih toplih oborka. Juhice, variva, mesna i vegetarijanska jela nalaze se u toplim vitrinama i uvijek su spremne za klopat. Ponuda trgovine bazira se našim hladno prešanim sokićima, prirodnim obrocima na bazi chie, ječma, zobi, ayurvede i sl. sa dodatkom finih domaćih krema te svježeg voća i orašastih plodova. Osim navedene ponude naše police pune su organskih proizvoda od čipseva i čokolada pa sve do sirovih slastica i domaćih štrudlica.

 Gupčeva zvijezda 1, 10 000 Zagreb
info@juicebox.hr

POSJETI WEB TRGOVINU

Radno vrijeme
PON – PET 07.00 – 20.00
SUB 08.00 – 15.00
Povratak na vrh