Pristupačne cijene,
uravnoteženi obroci,
dostava na radno mjesto.
Mogućnost subvencije obroka na poslu za tvrtke koje svojim zaposlenicima omogućuju topli obrok. Pravo na isplatu neoporezivih sredstava po zaposleniku imaju sve tvrtke koje direktno uplaćuju restoranu do 592,67€ godišnje. Moguća je subvencija dijela ili cijelog oborka. Dostava može biti svaki dan ili odabrane dane u tjednu te u željeno vrijeme, a obračun može biti na tjednoj, dvotjednoj ili mjesečnoj bazi.
Moderan koncept prehrane
Juice Box restorane karakterizira drugačiji koncept prehrane koji omogućava svakodnevnu konzumaciju kvalitetnih obroka po pristupačnim cijenama. Pristuna raznovrsna prehrana održava snagu i imunitet potreban za normalno funkcionairanje tijela. Pohvaljeni pozitivnim kritikama vjernih klijenta, prepoznati smo kao restoran s najvećim potencijalom za razvoj suvremenog tipa prehrane.
Kvaliteta namirnica
Svježa međimurska Halal piletina certificirana bez GMO-a ili antibiotika
Većinom namirnice organskog podrijetla
Svježe namirnice i začini
Domaća proizvodnja
Jutro započinjemo nabavom i pripremom sastojaka kako bi jelu osigurani jedinstvenu aromu. Nezamjenjivi mirisi i okusi svakodnevno kuhanih jela osigurani su kvalitetom korištenih namirnica. Prilikom pripreme hrane koristimo samo svježe namirnice. Kod njihovog odabira, ovisno o dostupnosti, važno nam je da su namirnice organskog podrijetla te s hrvatskih polja. Suradnjom s malim hrvatskim proizvođačima OPG podržavamo gospodarski razvitak te stvaramo specifične sezonske jelovnike. Ponuda gotovih jela prilagođava se dostupnost svježih namirnica te se mijenja se svaki tjedan, a recepti se rijetko ponavljaju.
Pristupačne cijene
Jelovnik obuhvaća mesni, vegetarijanski i veganski tip prehrane s inovativnim recepturama. Možete birati između jela s piletinom ili nekim drugim mesom poput junetine, puretine, teletine ili svinjetine. Koristimo isključivo certificiranu piletinu bez GMO-a i antibiotika prepoznatiljivu po specifičnoj teksturi i okusu.
Vegetarijanska i veganska kuhinja obiluje bogatskom začina i suvremenim receptima. Kombinacije tradicionalnih i modernih namirnica krase krem povrtne juhe i variva. Naglasak na ribu i morske plodove obilježava petak. Nakon konzumacije hrane s jelovnika prilagođenog ručku, ne dolazi do osjećaja umora i “teškog” sjedanja hrane na želudac već je prisutno povećanje koncentracije i energije. Popodnevni jelovnik prilagođen je kako nebi došlo do nepoželjnih gastronomskih osjećaja unutar tijela nakon večere.
Dostava, Eventi & Catering
Dostava ponude restorana moguća je na području Zagreba. Nudimo opciju tjedne ili mjesečne pretplate za dostavu toplih obroka privatnim ili poslovnim korisnicima.
Možete nas pronaći na dostavnim aplikacijama BoltFood, Glovo, Wolt (EATs by Juice Box).
Evente & Catering organiziramo u prostoru restorana ili na željenim lokacijama te osim hrane nudimo tematske prateće dekoracije. Više fotografija i informacija možete pronaći ovdje.