fbpx
✨ Dostava po cijeloj Hrvatskoj ✨
❤️ Napravljeno s ljubavlju u Hrvatskoj ❤️
🌿 100% Plastic Neutral hladno prešani sokići 🌿

Suzana

Suzana je prava superjunakinja u svijetu sokova! Ona spaja moćno zeleno lisnato povrće s super-osvježavajućim voćem i pretvara ih u nevjerojatno ukusan i zdrav napitak. Kelj, peršin, celer i špinat su njeni supermoćni saveznici koji su puni vitamina i minerala, dok su jabuka i limun tajni sastojci koji dodaju osvježavajući okus. Jedna čaša Suzane daje vam supermoć da se borite protiv svih izazova dana!

Juice Box hladno prešani sokovi rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka! 100% su prirodni, bez dodanog šećera, bez umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, bez aditiva i bez dodatka vode. 

Kako odabrati tip proizvoda?

HPP hladno pasterizirano
HPP hladno prešani hladno pasterizirani proizvod ima rok trajanja do 90 dana. HPP ili hladna pasterizacija je tip obrade hrane pod visokim tlakom koji produžuje rok trajanja proizvoda, a pritom se zadržava ista nutritivna vrijednost kao i kod svježeg proizvoda. Saznajte više što je hladna pasterizacija ovdje.
Svježe
Svježi hladno prešani proizvod ima rok trajanja do 48 h, nutritivna vrijednost je ista kao i kod HPP hladno prešanog hladno pasteriziranog proizvoda.

Sastojci


    • Kelj60%

    • Peršin30%

    • Špinat50%

    • Celer80%

    • Jabuka100%

    • Limun30%

Kelj

Dolazi iz obitelji kupusnjača, a sadrži vitamin C, K, E, beta-karoten, tvari za snižavanje kolesterola i karotenoida – luteina. Sadrži mali masti, ali za razliku od većine zelenog lisnatog povrća sadrži omega-3 masnu kiselinu – linolenska kiselina.

Neka istraživanja su pokazala da kelj snižava razinu glukoze te da zbog iznimno visoke razine vitamina C može zaštiti kožu od štetnog UV zračenja. Frčkavi kelj je super čips, koji je odlična alternativa za klasičan čips od krumpira.

Parsley

Osim što je jedna od najprisutnijih biljaka i začina u britanskoj kuhinji, peršin je također više nego popularan u europskoj i bliskoistočnoj hrani. U receptima se najčešće koristi plosnati ili kontinentalni peršin iako postoji i tzv. ”kovrčavi” tip peršina.

Okus svima poznat – svjež i travnat – savršen je dodatak umacima, juhama i, kao što možete i sami vidjeti i probati – hladno prešanim sokovima.

Prstohvat peršina može pružiti puno više od samog ukrasa na vašem tanjuru. On sadrži dvije vrste neobičnih komponenti koje pružaju jedinstvene zdravstvene koristi. Prva vrsta su isparljive komponente ulja – uključujući miristicin, limonen, eugenol i alfa-tujen.

Druga vrta su flavonoidi, a među njima se ističe luteolin koji djeluje kao antioksidans i koji se kombinira s visoko reaktivnim molekulama koje sadrže kisik (kisikovim radikalima) i pomaže u sprečavanju oštećenja stanica na bazi kisika.

Spinach

Špinat, sa svojom živopisnom zelenom bojom i svježim okusom, pravo je blago koje pruža širok spektar koristi i ljekovitih svojstava. Ovi zeleni listovi odličan su izvor vitamina i minerala, ističući se visokim udjelom vitamina K, vitamina A, vitamina C, željeza, kalcija i folne kiseline.

Jedna od glavnih prednosti špinata je njegova sposobnost jačanja imunološkog sustava, zahvaljujući prisutnosti antioksidansa poput vitamina C i beta-karotena. Osim toga, njegov sadržaj željeza pridonosi prevenciji anemije i poboljšava zdravlje krvi.

Špinat je također poznat po poticanju zdravlja očiju zbog bogatstva luteina i zeaksantina, antioksidansa koji štite oči od oštećenja uzrokovanog ultraljubičastom svjetlošću. Ti spojevi pomažu u prevenciji očnih bolesti povezanih s dobi, poput degeneracije makule.

Na probavnom planu, špinat sadrži vlakna koja potiču zdravlje probavnog sustava potičući redovitost i sprječavajući probleme poput zatvora. Osim toga, niski sadržaj kalorija čini ih idealnim izborom za one koji žele održavati ili gubiti težinu na zdrav način.

Celery

Nedavna istraživanja uvelike su poboljšala naše znanje o protuupalnim prednostima celera, uključujući njegovu protuupalnu ulogu u samom probavnom traktu.

Celer je svojim sastavom 95% voda, sadrži zanemarive količine bjelančevina i masti i samo 1,4g ugljikohidrata na 100g sirovog celera.

Njegova energetska vrijednost iznosi skromnih 9 kcal na 100g. Unatoč visokom udjelu vode, celer sadrži neke vitamine i minerale poput kalija i kalcija – koji su važni za zdravlje srca – te  folata i vitamina K koji sudjeluju u stvaranju crvenih krvnih zrnaca i pomažu u procesu koagulacije (grušanja) krvi.

Jabuka

Kraljica voća je ovaj puta, naravno, u zelenom ruhu. Bez obzira na boju – jabuke su odličan izvor prehrambenih vlakana i vitamina C, a od minerala se ističe i kalij.

Jabuke su bogate kvercetinom i pektinom, a koji su zaslužni za opskrbu jabuka s raznim nutritivnim blagodatima.


Kvercetin je flavonoid, vrsta prirodne biljne kemikalije koja ima antioksidacijske i protuupalne učinke. Pektin je vrsta topljivih vlakana koja mogu pomoći u sprječavanju opstipacije i imaju skroman učinak na snižavanje LDL, “lošeg” kolesterola.


Pektin je također fermentiran uz pomoć korisnih bakterija u debelom crijevu, a koje proizvode masne kiseline kratkog lanca koje mogu imati ulogu u prevenciji kroničnih bolesti, uključujući određene vrste raka i poremećaja crijeva.

Lemon

Kad Vam život da limun… nemojte se zadržati samo na limunadi i Suzana ima limuna!

Limun je bogat vitaminom C, folatom, kalijem, flavonoidima i spojevima zvanim limonini, a koje pronalazimo u soku limuna. Četvrtina šalice limunovog soka sadrži čak 31% preporučenog dnevnog unosa vitamina C, 3% folata i 2% kalija, a sve to za skromnih 13 kcal. Čitavi sirovi limun sadrži 139% preporučenog dnevnog unosa vitamina C i ima 22 kcal.

Suzana je hladno prešani sok koji spaja zeleno lisnato povrće s voćem. Kelj, peršin, celer i špinat su bogati vitaminima, mineralima i antioksidansima, dok jabuka i limun dodaju osvježavajući okus i dodatne hranjive tvari.

Ovaj sok je izvrstan izvor hranjivih tvari koji će vam pomoći u održavanju zdravog načina života.

Zeleno lisnato povrće prava je rock zvijezda naše prehrane, i hladno prešanog soka Suzana – ono drži prvo mjesto na ljestvici za vitamine A, C i K, kalij i vlakna i to sa samo 5 do 40 kalorija po porciji. Kelj i špinat sadrže veliku količinu luteina, fitokemikalije koja može smanjiti rizik od makularne degeneracije – najvećeg uzroka gubitka vida u starijoj dobi. Tamnozeleno lisnato povrće obiluje mineralima, antioksidansima, vitaminima i drugim funckionalnim spojevima koji doprinose pravilnom radu našeg organizma.

suzana
Nutritivne vrijednosti na 100g proizvoda: Količina
Energetska vrijednost
142/33 kJ/kcal
Masti <0,5g
od kojih zasićene masne kiseline <0,01g
Ugljikohidrati 8,36g
od kojih šećeri 7,12g
Bjelančevine <0,01g
Sol <0,01g

Dostava iz web trgovine vrši se na području Hrvatske GLS kurirskom službom.

  • Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave
  • Trošak dostave bit će iskazan u košarici uz cijenu proizvoda
  • Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalih je 1-3 radna dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom  napomenom
  • U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike
  • Sve ostale uvjete dostave i način podnošenja reklamacije možete pročitati ovdje.

Svi proizvodi moraju se čuvati u hladnjaku na +4°C. Proizvodi nemaju konzervnsa stoga ih je važno čuvati u hladnjaku bez obzira jeste li ih otvarali. Nakon otvaranja konzumirati unutar 24 sata. 

Ovaj proizvod sadrži CELER ILI može sadržavati tragove CELERA.

Zemlja podrijetla: Hrvatska.
Proizvodi i stavlja na tržište: Garden city d.o.o., Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Fotografije su reprezentativnog karaktera.

Možda Vam se još svidi:

Najprodavaniji proizvodi:

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više informacija o kolačićima možete pročitati Ovdje.
Saznaj više
JUICEletter
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!
JUICELETTER
PRIJAVI SE NA
I ISCIJEDI POPUSTE!